Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad plný rozhovorů,dokument o lidech a společenské a kulturní situaci byl vysílán Českou televizí v letech 1992 – 2006. Vzniklo kolem 150 dílů,jeho hosté poseděli ale ukázali i prostředí ve kterém pracují,žijí,mají ho rádi a přednesli či ukázali něco ze své tvorby. Jan Burian pozval dlouho řadu hostů vesměs básníků nebo spisovatelů, cestovatelů, publicistů či vědců a jiných zajímavých lidí ale i on sám obohatil pořad svými či převzatými písničkami při hře na klavír.… (Stocki)

(více)

Recenze (8)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Budiiž toto hodnocení bráno jako vskutku zprůměrovaný pohled s odstupem a v zapomění - a spíše tedy za smysl (jedna hvězdička) a za pointu (druhá hvězdička) pořadu jako celku, v jehož jednotlivých dílech nám J.B. představil krom SEBE (poctivě bez hodnocení) a jiných všelijakých svých kamarádů a známých i pár dalších osobností ze sobě oblíbených sfér (třetí hvězdička se sebezapřením za některé ty >padlé< ...) . . . Tož poseděli - nu a alespoň naplnili nějaký ten smysl a tu pointu, že... Budiž... :-/ - - - - - (Vídáno nahodile s kolísavým zájmem během let na kanálech ČT, komentář zde jako druhý - 21.1.2009) ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Já bych toho člověka měl rád, i kdyby se pustil do vrcholové atletiky. Občas ten host není vyloženě zajímavej, ale není to často. Možná, že ne každý ví, že slavný projekt "zavěšenýho kafe" (tedy kávy předplacené v určitém podniku pro toho, kdo na to kafe třeba zrovna nemá), na naše území zavlekl právě Jan Burian. ()

asopnel 

všechny recenze uživatele

Doporučuji díl s lékařem a exministrem zdravotnictví Martinem Bojarem, velmi zajímavě tam mluví o vztahu lékařství a léčitelství. ()

Reklama

Reklama