Reklama

Reklama

Skrytá hra

  • Polsko Ukryta gra (více)
Trailer
Polsko, 2019, 100 min

Kamera:

Paweł Edelman

Hrají:

Bill Pullman, Lotte Verbeek, James Bloor, Robert Więckiewicz, Alexej Serebrjakov, Corey Johnson, Nicholas Farrell, Jevgenij Sidichin, Cezary Kosiński (více)
(další profese)

VOD (1)

Během karibské krize v roce 1962 je problémový matematický génius přinucen sehrát nejen šachovou partii za USA proti SSSR, ale i smrtelně nebezpečnou špionážní hru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Polští scénáristé si vycucali z prstu příběh o špionážním žonglování na pozadí významného šachového utkání a musím uznat, že si to nevymysleli nijak špatně. Největším kladem filmu byl ovšem profesor Mansky; Bill Pulman totiž podal v této roli parádní výkon, jeho geniální alkoholik mě fakt bavil. I když jsem měl v některých momentech pocit, že už to tvůrci trochu přepískli, dohromady to na mě docela fungovalo, takže jsem se slušně pobavil. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Vrcholící studená válka na pozadí šachového turnaje - velice dobře natočený film. Mám rád tyhle špionážní filmy o dvojitých agentech, obzvláště pak, když není člověk až do posledních minut rozklíčovat, kdo je kurva a kdo ještě větší. Celé téhle hře na falešnou kočku a myš vévodí Bill Pulman, který ztvárnil geniálního matematika-alkoholika s bravurou sobě vlastní...................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Opakování je matka moudrosti...Takže je dobře, že vznikl tento staromilský spy game film a ukázal nám co se mohlo stát...Vyrůstat v té době nebyla žádná hitparáda a to i bez té všudypřítomné jaderné hrozby...Při nacvičování bojového poplachu, ale stačilo mít pláštěnku a plynovou masku a to bychom to těm amíkům ukázali jak jsme v tom východním bloku odolní...No nic, měli bychom začít něco dělat, poněvadž Vláďa Putinovič se začíná nudit a hlavně mu chybí to první místo v čemkoliv, ať to stojí co to stojí...Vždyť lidí je jak sraček...Za mě 85% ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Vida, tehdy podle tvůrců to Sověti s Ricinem zvládali, dneska už jsou břídilové. Nebo už ani ten Ricin není,co býval :)) Navalny to zvládl s přehledem za pár dní ve špitále a tady z toho dělají kovbojku. Jinak je to velmi dobrý film, plný zvratů. Jen jsem poněkud alergická na současný trend dělat z Rusů ztělesněné ďábly. Hlavnímu představiteli chybí snad už jen rohy. Dobrý komentář,se kterým souzním má Daddko. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele

No tvl - co tohle bylo ? :)) Chorobný alkoholik násilím zavřený ve skleněné bedně hraje veřejně člověče nezlob se s nějakým Rusem, kolem se odkrouhavají agenti na záchodech nebo v kómatu blijí, publikum v divadle s úžasem tleská, zlý soudruh kgb prská a kdyby se partie povedla, zabrání to prý nuklearizaci Fidelova ostrova a zachrání 90 miliónů amerických ovčanů nebo co ? Tak to jsem nějak nepobral... asi jsem předtím povinně a s vyplazeným jazykem nevychlastal litr vodky ukrytý ve splachovači? Kosmicki a Sawicki (tentokrát i ve spolupráci s Mazackim a Chlastnickim) prý ale chystají svěží sequel: Čech (t.č. propuštěný z Bohnic) a Slovák budou hrát pingpong a když vyhraje Čech (kterému na záchodě vpíchli koronavirus) odstoupí Babiš a v pingpongovém míčku bude ukrytý mikrofilm o dotacích na čapí hnízdo, který Jágrovi předá Křeček ... A v tom falešném je oslavný tanec ke zvýšení důchodů ... čili tak nějak na úrovni tohoto opusu :)) Už se těším ... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Tento film byl posledním filmem producenta Piotra Woźniak-Staraka, jelikož krátce před premiérou zemřel při nehodě na lodi. (skoda)

Reklama

Reklama