Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Astronom najde na nebi podivný objekt. Zdá se, že je to pouze obyčejný asteroid. Jenže tohle má délku 137 km a míří na Zemi. Jak se na SGC dozvídají, mají 11 dní a 6 hodin na odvrácení zkázy. Jinak bude lidská rasa vyhubena. (Varan)

Recenze (14)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E16Ten film jsem už viděl, spadne na Paříž. Bruce Willis like this. Armageddon je zpět, tentokrát s výrazně naquadahovou příchutí. Anubis si se smlouvou o chráněných planetách vytírá p...odlahu. Tentokrát se snaží útok na Zemi, chráněnou planetu, maskovat jako přírodní katastrofu, ale už brzy se postaví i samotným Asghardům. Jen nechápu, jak se tenhle incident povedlo na Zemi utajit. Nikdo jiný si tak blízkého asteroidu nevšiml? Ani na jedné straně Země? A vytěžili ho aspoň? ⤷ E18 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Armageddon ala Hviezdna brána. Rovnako ako známy film je epizóda vyplnená niekoľkými logickými chybičkami. Na druhej strane ale nechýba napätie i dobré hlášky. "Pane, prestrihnite na bombe červený drôt". "Carterová, je tu päť drôtov a všetky sú zelené". ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

137 km? To už je docela slušný kamínek :) Nejdřív dáš bombu na asteroid, pak si to rozmyslíš, protože by to odpálilo celou Sluneční soustavu :) A nakonec Carterová vytasí naprosto šílený plán poslední záchrany, který nejen že klapne, ale klapne úplně nejlíp, jak to jenom jde. Napínavý díl, na kterém je zajímavé hlavně to, jak goauldi neustále úspěšně obcházejí smlouvu o neútočení s Asgardy. "A potom jsem se tam trochu rozčílil." Jen tu není nijak vysvětleno, co se s asteroidem stalo pak - takového velkého "šutráku" by si lidé jistě všimli i pouhým okem. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasná inspirace Armageddonem, na který je zde vtipně odkazováno. Pár nelogičností a klišé se objeví, ale vcelku dobrá epizoda. A jen tak pro zajímavost, někde jsem četl stížnost fanouška majora Davise, že nikdy za seriál neprošel hvězdnou bránou. Omyl, v téhle epizodě byl mezi lidmi evakuovanými ze Země před dopadem asteroidu. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Goauldi mali výborný nápad, ale na ich smolu Carterova lepší. Epizóda si robí srandu z filmov o asteroidoch mieriacich k Zemi. Ešte dobre, že nezačali vŕtať. Paci sa mi ako si v situáciách blízko smrti všetci udržiavajú chladnú hlavu-O'Neill strihá drôty na bombe a má čas žartovať. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"ten film jsem už viděl, spadne na Paříž... :) " --- "tohle v tom filmu nebylo" :)) "teď najděte kabely o časovače k detonátoru a přestřihněte červený.." --- "všechny jsou žluté :) " --- "co že?" :)))) "Carterová už vidím svůj dům..." :P ()

Reklama

Reklama