Reklama

Reklama

Loki - Season 2 (2023) (série)


Srdce TVA (S02E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Temporální usměrňovač kolabuje, nicméně Loki, Mobius a Sylvie mají Varianta Toho, jenž zůstal. (Disney+)

Recenze (33)

Textorix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, just wow. Toto má väčšie grady než väčšina filmov. Je až neuveriteľné ako toto pôsobí ako finale serie a pritom mame pred sebou ešte ďalšie dva diely… pri Marvel serialoch sme pritom zvyknutí na opačný problém, že epizod je málo a všetko je narychlo. U Lokiho však tvorcovia zvladaju bravurne vyskladať komplexny a pútavy pribeh založený výlučne na postavach už po 4 dieloch. Ľudia čo sa tu opušťaju nad tym ako si to väčšina užívame, kým oni tomu dávajú 2-3* sú proste uplne delulu a nikdy im nebude nič dobré, je mi vas strašne ľuto vlastne :) ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem se před nedávnem koukal na třetího Ant-mana, nemyslel jsem si, že by Mrvel někdy vytvořil něco chytrého a promyšleného. 2. série Lokiho je ale výjimka a důkaz toho, že to jde a lidi tohle chtějí - kvalitní příběh a především sympatické postavy. Jen tak dál! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minutka ukáže Ravonně, že kdysi vládla s Kangem pak ji, ale Kang podvedl a vymazal všem paměť a nabídne jí, že mohou vládnout spolu . Mezitím Timely přijde do Tva a oni mají plán někoho tam poslat , aby ten tok času roztáhl a nevybuchlo to. Ravonna s Minutkou se dostanou do vězení pro členy Tva kde jim nabídnou buď  to, že půjdou s nimi nebo zemřou s nimi jde jen Brad co chce  zpět ´´nový,, život zbytek zemře a oni unesou Timelyho   pak se dostanou nějak do nastavení tva a Minutka to sabotuje. Loki hledá Timelyho (mezitím vymažou Ravonnu Minutka zmizí jelikož dělají restart systému) a pak se objeví další Loki a vymaže ho jde do velení tva a nabídne se , že roztáhne ten tok času Timely chce , ale jít tak jde a vymaže ho to a pak vše vybuchne. Nejlepší na tom je ten začátek a konec bohužel jak člověk už zná a má nakoukané Marvelovky tak ví, že nejspíše všichni přežijou nedivil bych se kdyby žila jak Minutka tak i ta Ravonna. 60 procent Nejlepší komentář betyvlckova jedna z mála normálních co tu je a neudělá se z kdejaké marvelovky ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: TVA sa zmieta v chaose z preťažených časových vlákien. Mobius a Loki priviedli "Toho, kto zostáva" aby za pomoci jeho DNA otvorili dvere k vláknam a pokúsili sa ich stabilizovať. Čo ak tento plán zlyhá? Prevedenie: Po dlhej dobe som hrdý, že som fanúšik Marvelu, to čo v poslednej dobe pľujú do sveta je jeden odpad za druhým ale toto je majsterstuck. Akcia, napätie a emócie zasadené do nostalgického prostredia TVA. 92% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se zase ztratil. Já měl za to, že se potřebuji jen přihlásit do nějakého PC (buď mamlas nebo malované hodiny). Proto ho snad hledali ne? Tak co zase řeší s modelem? Polovina epizody pryč a jen se nesmyslně žvaní… a debilita Sylvie z minula se už vrací jako bumerang… nevěřil bych, že druhá řada může být horší než první (jediné plus je 35 minuta). Na závěr zase hrozný drama… ani nevím proč. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po místy otravné minulé epizodě přichází vlastně docela příjemné překvapení. Dostaneme (očekávané) vysvětlení jistého klíčového momentu z první epizody, dost postav si musí vybrat stranu, ke které se přidají, a dokonce se tu začíná brutálně umírat. Jen ty dialogy a technobláboly jsou pořád k nevydržení. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Everything is turning to shit... myslím, že to vystihuje děj této epizody naprosto dokonale, protože v TVA to jde skutečně do kytek. Ale že to byla skvělá epizoda, o tom žádná... miluju to a nenávidím zároveň, protože čekání, co po tomto tvůrci vymysleli bude fakt těžké. Občas lituju, že jsem nepočkala jak u první série a nesjela všechny epizody najednou, na druhou stranu vyhýbat se šest týdnům sociálním sítím? To nevidím moc nadějně. Rozhodně jsem ale ráda, že toto nebyl finální díl, takhle mám (a to i díky trailerům) jisté teorie, kam to bude asi směřovat, ale nebudu lhát, mám trochu obavy. Vlastně možná s každým dílem čím dál větší... a musí se nechat, že zvěsti od novinářů, že 4. díl přijde s nečekaným koncem rozhodně nebyl jen výkřik do prázdna. I když bylo jasné, že tak lehké to konec konců nebude... Victora mi bylo popravdě i docela líto. A co teď? Že by vytvoření nějaké časové smyčky? ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Směsice rádoby chytrých vět, které mají dávat nějaký smysl, ale i po několikátém a pečlivém zhlédnutí zjistíte, že postavy melou naprosté nesmysly. Rádoby vědecké věci TVA jsou naprosto mimo. Druhá řada je jedna velká katastrofa, kterou vede přehlídka béčkových a nudných postav v čele s postavou, která byla ještě před pěti lety fajn. Koukat na neustále utrápený obličej Toma Hiddlestona mě už počtvrté za sebou nebaví. Klaďas mu nesluší a tečka. ()

Reklama

Reklama