Reklama

Reklama

Loki

(seriál)
  • USA Loki
Trailer 1
USA, (2021–2023), 10 h (Minutáž: 42–59 min)

Tvůrci:

Michael Waldron

Předloha:

Stan Lee (komiks), Larry Lieber (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Autumn Durald

Hudba:

Natalie Holt

Hrají:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Cailey Fleming, Michael Rose, Wunmi Mosaku, Sasha Lane, Eugene Cordero (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

V novém seriálu Loki od Marvel Studios odehrávajícím se po událostech filmu Avengers: Endgame se nechvalně proslulý bůh lsti a falše Loki vydává na dobrodružnou cestu prostorem a časem. (Disney+)

Recenze uživatele TR4XY_CZ k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2021) (S01) 

Mnohem lepší než Wandavision nebo Falcon a Winter Soldier. U žádné epizody jsem se nenudil a nebyly tu žádné odbočky, jako třeba u předchozích dvou seriálů. Vizuál byl nádherný, hlavně ve třetí epizodě. Akce opět skvělá a efekty taky. Každá jednotlivá postava mi přidala nějakým způsobem zajímavá a měla nějaký ten development. Hlavně vztah mezi Lokim a Sylvie fungoval úžasně. Nejvíc se mi líbila čtvrtá a pátá epizoda, a to hlavně kvůli různým zvratům a překvapením. Příběh dobrý, jenom závěr byl trochu zklamání, prostě jsem čekal něco víc. Přijde mi, že tady byl trochu větší důraz na hudbu, protože jsem si jí dokázal všimnout a řekl jsem si: "Jo, to zní skvěle.", což se u většiny Marvel Disney projektů nestává. Konec má velký Cliffhanger, což mě celkem naštvalo, protože teď budu muset zase několik měsíců čekat na druhou sérii. V každém případě to byla zábava, a doufám, že druhá série bude zase o něco lepší. 8/10 ()

Season 2 (2023) (S02) 

Tady není o čem mluvit. Mé očekávání byla vysoko a i tak jsem byl překvapen z toho, jak úžasný to bylo. Celá druhá série (možná až na třetí epizodu) je v mých očích naprosto perfektní Marvel. První série byla oproti tomuhle jenom takovej malej setup. Tady jde o všechno. O všechen čas. Doslova. Ta osudovost, ta promyšlenost a ta láska k tomu materiálu, kterou tady tvůrci předvádí, vás prostě posadí na prdel. Pokud teda nejste jako kenkaku, tedy autistický... ehm kokot. Všichni herci jedou na plný plyn. Hlavně Tom Hiddleston, který udělal z Lokiho snad tu nejlepší postavu v MCU. Je prostě vidět, že když se chce a když se tomu dá čas, tak Marvel pořád dokáže zázraky. Finální epizoda nejenom, že byla spektakulární, ale zároveň prolomila tu kletbu slabých finálních epizod MCU seriálů. No nemilovat to ty pyčo! 10/10 ()

Srdce TVA (2023) (S02E04) 

Ten pocit, když to před koncem do sebe všechno hezky zapadá, ale hned potom dostanete jako divák totální podpásovku, je k nezaplacení! 10/10 ()

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Reklama

Reklama