Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 1

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (77)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Být režisérem, tak tenhle scénář hodím scenáristovi na hlavu a řeknu mu: „Hele, hoď tam aspoň nějaký humory, jo?“ Kdybych byla producentem, tak si řeknu: „Vtipný to sice není, ale značka ještě táhne, takže na tom pořád vyděláme.“ Asi tak. Oblíbené postavičky tentokrát nejsou ani trochu zábavné, a když se pokoušejí o humor, vyleze z toho jen trapárna. A zas ten příšerně melodramatický důraz na rodinu. SHRNUTÍ: Jakoby se Drakula dal z krevní diety na veganskou. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Transylvánské hotely" jsem sice nikdy nežral a bral jsem je hlavně jako oddychovky určené primárně pro mladší publikum, i tak mě ale dokázaly místy pobavit i napnout. Čtvrtý díl bohužel trestuhodným způsobem zabil jinak chytlavý námět s transformací postav a takřka zazdil humornou, ale i akční stránku filmu. Postava Johnnyho je otravnější než kdy předtím a nebýt pár scének s gerontem Murraym, člověk by ani necuknul koutkem. Závěrečné ponaučení se pak ve výsledku ztratí jako pára nad hrncem. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Monstra se promění v lidi, Johnny se promění v monstrum a všichni musí zjistit, že rodina je to nejdůležitější na světě, i když si občas její členové nerozumí. Čtvrtý Hotel Transylvánie dělá to samé, co předchozí tři filmy. Jenže v nich ta grotesknost a přepálenost fungovala o dost lépe než tentokrát. Čtyřka občas působí jako film, kde se tvůrci rozhodli nezkoušet nové nápady a namíchali devadesát minut z toho, co fungovalo minule plus přidal na řevu a křiku. Transformánie je asi nejuřvanější film, jaký jsem kdy viděl. Ale pokud pořád nemáte téhle party dost, mohli byste být spokojení. Hraje se tu na jistotu tak moc, až mě to tentokrát poprvé regulérně nudilo. A vlastně i dost otravovalo. . ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Minule jsem ještě dal čtyři hvězdy, teď už (ač nerad) musím nechat ty tři, protože kouzlo je holt poloviční. Výchozí nápad je sice zase ohromně fajn a děj v hotelu zase šlape na jedničku, jenomže jak se rozjede výprava, je to už o něco slabší, vtipů je méně a spíše je čekáte a zároveň se mi zdá, že potenciál není ani zdaleka využit tak, jak mohl být. Postavy jedou svůj standard, jsou pořád výborné, ale ačkoliv je to čím dál větší blbost, pořád si to docela užívám, krásně se na to kouká, ale další díly už prosím opravdu ne, protože ta druhá půlka byla fakt už trochu utahaná. Ale Hotel je pořád jedna z nejlepších animovaných sérií a i ke čtyřce se budu rád vracet. 65%. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas se podívat na infantilní animák, určitě nezaškodí ani předospělému chlápkovi...jsem si řekl. A jo, neuškodilo mi to. Nemusel jsem použít víc mozkových buněk, než stačí na udržení svěračů a víček. Jedny aby se neotevřely, druhé nezavřely. Premisa není blbá a jakýsi potenciál tam je, ale pořád je to hloupoučká pohádka s jasným poučením dětí. Oproti jedničce kouzlo vyprchalo a přestože nechyběly ani vcelku dobré nápady, tak mě to moc nebavilo. Bylo víc než jasné jak to dopadne, i jak se k tomu konci bude směřovat. Ale těžko si stěžovat, že se nekoná žádný další Shrek, nebo aspoń nějaká lepší pixarovina. Hotel Transylvánie: Transformánie, je jednoduše průměrný animák. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Když Johnny v úvodní scéně řekne větu: „Vypusťte psy,“ odkazuje tím na pana Burnse, který tuhle větu hojně užívá v seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (OJan)
  • Ve scéně, kdy se Johnny promění v příšeru a Drákula v člověka, je zmíněn film Mezi námi děvčaty (2003). (OJan)

Reklama

Reklama