Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 1

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (77)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Minule jsem ještě dal čtyři hvězdy, teď už (ač nerad) musím nechat ty tři, protože kouzlo je holt poloviční. Výchozí nápad je sice zase ohromně fajn a děj v hotelu zase šlape na jedničku, jenomže jak se rozjede výprava, je to už o něco slabší, vtipů je méně a spíše je čekáte a zároveň se mi zdá, že potenciál není ani zdaleka využit tak, jak mohl být. Postavy jedou svůj standard, jsou pořád výborné, ale ačkoliv je to čím dál větší blbost, pořád si to docela užívám, krásně se na to kouká, ale další díly už prosím opravdu ne, protože ta druhá půlka byla fakt už trochu utahaná. Ale Hotel je pořád jedna z nejlepších animovaných sérií a i ke čtyřce se budu rád vracet. 65%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro rodinku Drákulových jsem měl vždycky slabost a ačkoliv se tu jde viditelně co se týče smysluplnosti příběhu dolů, i čtyřka mě celkem bavila a i když se změnil po třech dílech režisér, přijde mi to kvalitativně na stejné úrovni. Nejvtipnější na tom je vyhazov Adama Sandlera z finančních důvodů a najmutí imitátora, takže to vlastně vůbec není poznat. Další díl bych si klidně rád za pár let dal, snad se prodej filmu Amazonu Soňákům vyplatil. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Být režisérem, tak tenhle scénář hodím scenáristovi na hlavu a řeknu mu: „Hele, hoď tam aspoň nějaký humory, jo?“ Kdybych byla producentem, tak si řeknu: „Vtipný to sice není, ale značka ještě táhne, takže na tom pořád vyděláme.“ Asi tak. Oblíbené postavičky tentokrát nejsou ani trochu zábavné, a když se pokoušejí o humor, vyleze z toho jen trapárna. A zas ten příšerně melodramatický důraz na rodinu. SHRNUTÍ: Jakoby se Drakula dal z krevní diety na veganskou. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času výborná,ale s každým dalším pokračování jde Hotel Transylvánie víc a víc do řitě.Už trojka se pohybovala chvílemi na hranici snesitelnosti a tady už je to místy dost za ní.Hlavní podíl na tom má Johnnyho postava,která je neskutečně debilní a otravná a i když věřím,že děti bude bavit,každý dospělý divák z ní zákonitě musí dostat kopřivku.Samotný příběh není nijak originální,ale určitě se z proměn lidí v příšery a příšer v lidi dalo vytěžit víc,než pár povedených vtípků a víc nic.Zamrzí i absence Adama Sandlera.Jeho náhradník se sice snaží přiblížit jeho hlasovému projevu seč mu hrdlo stačí,ale není to ono.To,že nakonec nový hotel skončil přímo na Amazon Prime,tak není vůbec překvapení....40% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Transylvánské hotely" jsem sice nikdy nežral a bral jsem je hlavně jako oddychovky určené primárně pro mladší publikum, i tak mě ale dokázaly místy pobavit i napnout. Čtvrtý díl bohužel trestuhodným způsobem zabil jinak chytlavý námět s transformací postav a takřka zazdil humornou, ale i akční stránku filmu. Postava Johnnyho je otravnější než kdy předtím a nebýt pár scének s gerontem Murraym, člověk by ani necuknul koutkem. Závěrečné ponaučení se pak ve výsledku ztratí jako pára nad hrncem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Ve 22. minutě Drákula zhypnotizuje Denise, ačkoliv je Denis také upír. (Moonys)
  • Když Johnny v úvodní scéně řekne větu: „Vypusťte psy,“ odkazuje tím na pana Burnse, který tuhle větu hojně užívá v seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (OJan)

Reklama

Reklama