Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

50% - Primitivní zábava... Naprosto odsouzeníhodné... Ale... Já jsem to málokdy přepnul. Úchylky Knoxvilla a spol. se ubírají několika směry. Ten směr vedoucí od fekálních hrátek k bolestivým ranám do slabin mi nikdy neseděl (záhada, co?). Ale některé příšerné kaskadérské kousky, stejně, jako překvapování kolemjdoucích nic netušících lidí různými blbinami mě dost bavil. Nemám rád MTV, a ačkoli dávám této show jen průměrné hodnocení, považuji ji za jednu z nejlepších z těch, co tam běží. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Tahle banda okolo Johnnyho jsou opravdu naprostí šílenci.Člověk se sám baví když dělá různé kraviny např:(rozeběhnout se proti dopr.značce hlavou a tím ji ohnout (vlasntí zkušenost)-),ale u kravin které dělá tahle banda se dostane každému obrovká porce smíchu srovnatelně,ale většinou o mnoho víc.Jackass dokáží někoho pobavit,ale také znechutit(to není můj případ).To hlavní co ale Jackass přináší je neuvěřitelná dávka humoru,který rozsévají všude kde se ukáží. 100% ---můj 100 koment a také 100 koment u tohohle seriálu. ()

Reklama

Kefas21 

všechny recenze uživatele

Parta chlapíkov, ktorá nepozná hranice. Magori, čo nepoznajú strach alebo bolesť. Týpci, čo stratili rozum niekedy v rannej puberte. Ale...ono to je fakt vtipné! Niekedy mi až rozum zastane, čo dokážu nielenže vymyslieť, ale aj vykonať. Každý z nich je svojský, má vlastný štýl (a aj iný stupeň retardácie). Vedia človeka rozosmiať, aby ho v zápätí prinútili plakať, či dáviť. Dôkaz toho, že za oceánom sa dá zarobiť aj z nudy alebo pod vplyvom. Hlavne tie kúsky netreba opakovať, stačí ich prenechať týmto „profesionálom“. ()

sta 

všechny recenze uživatele

Většinou jsem se u tohoto pořadu dost bavil. Než přišla omeleta. Omeleta: kuchař stojí před jednou pánvičkou, sporákem a spoustou ingrediencí (vajíčka, brambory, párečky, klobásky, něco zeleniny...-nic proti jednotlivým věcem). Kuchař velice překvapivě vše sní (a je toho opravdu hodně) a zapije mlékem. Pak ropálí tuk na pánvičce, strčí prst do úst a všechny ingredience (vypadají již trošku pozměněně) vyloučí na pánvičku. Směs připraví jako omeletu (musím přiznat, že kdybych nevěděl, co tomu předcházelo, nevypadala omeleta zase tak zle) a výsledek ukazuje divákům. Pak přijde vrchol čísla: kuchař omeletu opět sní. Dlouho jsem neměl chuť na omelety ani nic podobně připravovaného. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Parta magorů - v pozitivním slova smyslu - sere, blije, kope se navzájem do koulí, sjíždí kopce na různých pojízdných blbostech, díky čemuž neustále padají na hubu, a dělají si srandu z lidí na ulici. Je škoda, že právě jen poslední zmiňovaný mi přišlo vtipný, protože reakce kolemjdoucích stojí fakt za to. Třeba takový "Brad Pitt got kidnapped" byla vynikající ukázka. Jako smál jsem se když došlo i na kopance do koulí a podobný hovadiny (vyjmenovávat to fakt nebudu, protože toho je moc), ale hodněkrát se to opakovalo a málokrát v tom byla nějaká výraznější změna, která by mě donutila se zasmát znovu. Každopádně kdybych měl tu možnost, tak se k nim nejspíš klidně přidám. Hodnoceno: 3 série. ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama