Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Swann je nebezpečný terorista, specializující se na bombové útoky a právě teď chystá něco opravdu velkého. Na stopu se mu ovšem dostal polda, který je pro něj nebezpečnější než všichni ostatní strážci zákona dohromady. Detektiv Ray Nettles totiž nedávno přišel o rodinu a při poslední akci mu Swann zabil parťáka. Nettlesova poslední akce měla alespoň jedno plus. Když byl při jednom zátahu přepaden teroristy, nejenže se mu podařilo uniknout, ale také zatknout Swanovu mladou milenku, teroristku Claire, která je navíc velmi schopnou vědkyní. Drží ji na policejní stanici, kde se z ní pokouší dostat informace potřebné k dopadení Swanna, což se mu zoufale nedaří a terorista mezitím likviduje jednu budovu za druhou. Když se Swann pokusí proniknout na stanici, obrátí se Claire na Nettlese s nabídkou, že pokud ji propustí, dovede ho k Swannovi, který se prý chystá odpálit bombu jenž by dokázala zničit celé Chicago! Ray se rozhodne požádat o pomoc nejlepšího chicagského pyrotechnika Franka Glassa. On zneškodní teroristu, Glass se musí postarat o zneškodnění bomby. Dají se do pátrání a zdá se, že vše vychází, jenže pak dojde k tragickému zvratu, kdy vyjde najevo šokující skutečnost, která vše obrátí naruby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal tu nehrá hlavnú úlohu - v tom prípade sa to nesmie brať ako Seagalovka. Pretože tu hrá pyrotechnika, vyzerá to asi takto: Seagal v spomalenom zábere kráča k bombe, prestrihne hocijaký drôtik a v spomalenom zábere odkráča preč. Dobrú hodinu nieže nikoho nezmláti ale ani nezastrelí, a keď v závere pár vojakov rozhádže v úplne neprehľadnom strihu do strán možno vás tiež napadne že si asi zabudli zbrane v kasárňach. Vôbec netreba brať ohľad na obsadenie filmu, je to katastrofa. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se k odvážnému kroku a dal si výzvu že zkouknu všechny Seagalovky co jsem neviděl. Nakonec jsem začal od začátku a pustil si i první filmy které znám. Mě tohle nepřišlo až jako taková hrůza. Vzhledem k tomu co  od Stevena bylo k vidění. A je taky fakt že jsem schovívavější. Ale když kouknu jaký mám hodnocení u Lovce policajtů nebo Na pokraji smrti. Doufám že budu nucen hodnocení zvednout. Protože už si to nepamatuju. Tak doufám že to bude dobrý. Tak zase u dalšího se ozvu 😁 ()

Reklama

albiebennett odpad!

všechny recenze uživatele

Úplnou náhodou jsem narazil na tento film a vidím to obsazení. Dennis Hopper - jsem zvědavý, Tom Sizemore - zajímalo by mě jak vypadá naposled jsem ho viděl ve ve filmech z devadesátek, Steven Seagal... no i on snad mohl někdy natočit nějaký lepší film. Dal jsem tomu šanci a to byla sakra chyba. Obtloustlý Sizemore mě fakt nezajímal, Hopperovi muselo už z těch všech vyšinutých magorů hrábnout taky, když roli přijal a Seagal... je žvásty o zklidnění mysli mě hodně zneklidnily. 92 minut života, který mi nikdo nevrátí. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Rozumiem tomu takto : Po vynikajúcom ZABIJAKOVI POLICAJTOV mal byť toto ďalší príspevok do znovu sa rozbiehajúcej kariéry SS v podobe tímovky, kde nie je sám jediným búchačom. Nemalo ísť o k smrti nudný akčný výplach, ale skutočný Film s príbehom, bez bojových umení s už až rutinérsky očarujúcim psychopatom Hopperom a stále drsným sympaťákom Sizemorom. Ale filozofujúci akčný Céčkar Pyun absolútne nezvládol scenár – a to si ho dokonca ani nenapísal. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo by to jen obyčejné bláto, kterých má Seagal ve své filmografii nepočítaně, ale jedna scéna je tady opravdovým WTF momentem, na který budu vzpomínat ještě dlouho. Vrcholem filmu totiž je pasáž někdy kolem 65. minuty, kdy dvě postavy jedou autem. Jenže oni nebyli peníze nejspíš ani na tohle, takže vidíme 2 herce před kamerou jakože v autě, a za nimi je příšerně nasnímaný nějaký jiný záběr, jakože se jede z auta. Je to tak špatný, že jsem si to musel pustit 3x. A třešničkou na dortu je: "zastav". A ty ubíhající záběry jakože z okna se najednou zastaví na pětníku...a tak jsme zastavili. Představte si jakýkoliv večerníček, kdy třeba krteček jede autem a za ním se mihotá krajina. Tak to je stále LEPŠÍ, než tahle zrůdnost. Scény na sebe nenavazovali, akce je nulová, zbytečná a už vlastně ani nevím o čem to bylo, ale vím určitě, že tohle filmové dno mi utkví v paměti hodně dlouho. Měl jsem rád Sizemorea i Hoppera, ale tohle nejde... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Dennis Hopper natáčal svoje scény len 1 den, a pri natáčaní sa nikdy nestretol s Tomom Sizemoreom, Stevenom Seagalom a ani s herečkou Jaime Pressly. (Seag)
  • Režisér Albert Pyun sa niekoľkokrát ospravedlnil za tento film, ktorý podľa neho zničilo štúdio Nu Image. To mu podľa jeho tvrdení vzalo nedokončený materiál a doplnilo ho svojimi archívnymi zábermi. (beso74)
  • Film se natáčel v San Franciscu a v Los Angeles v Kalifornii po dobu 12 dní. (rafix)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama