Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Swann je nebezpečný terorista, specializující se na bombové útoky a právě teď chystá něco opravdu velkého. Na stopu se mu ovšem dostal polda, který je pro něj nebezpečnější než všichni ostatní strážci zákona dohromady. Detektiv Ray Nettles totiž nedávno přišel o rodinu a při poslední akci mu Swann zabil parťáka. Nettlesova poslední akce měla alespoň jedno plus. Když byl při jednom zátahu přepaden teroristy, nejenže se mu podařilo uniknout, ale také zatknout Swanovu mladou milenku, teroristku Claire, která je navíc velmi schopnou vědkyní. Drží ji na policejní stanici, kde se z ní pokouší dostat informace potřebné k dopadení Swanna, což se mu zoufale nedaří a terorista mezitím likviduje jednu budovu za druhou. Když se Swann pokusí proniknout na stanici, obrátí se Claire na Nettlese s nabídkou, že pokud ji propustí, dovede ho k Swannovi, který se prý chystá odpálit bombu jenž by dokázala zničit celé Chicago! Ray se rozhodne požádat o pomoc nejlepšího chicagského pyrotechnika Franka Glassa. On zneškodní teroristu, Glass se musí postarat o zneškodnění bomby. Dají se do pátrání a zdá se, že vše vychází, jenže pak dojde k tragickému zvratu, kdy vyjde najevo šokující skutečnost, která vše obrátí naruby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film má jen tak tak hlavu a patu, je útržkovitě a místy až nelogicky poslepován z různých scén, celý je založen hlavně na pyrotechnických záběrech a tricích (vybuchuje to opravdu pěkně), ale jinak je to hodně velká bída po všech stránkách, včetně hereckých výkonů hlavních představitelů - Hooper je tragický, Sizemore směšně tvrďácky suchý a Seagal sice dobrý, ale ty jeho "oduševnělé" proslovy mě však docela sraly. Nechápu, že Ice-T stálo za to objevit se tam na 6 vteřin. Jedinou výjimkou je tak Jaime Pressly, která jediná ve filmu jakž takž hraje. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad už nemůže být strávitelné ani pro pomatené skalní fandoušky S.S. Náš tlouštík se totiž poprvé pořádně popere až v poslední čtvrthodince a do té doby jen dělá ramena a své oblíbené zasmušilé ksichty a pronáší moudra tak trapná, že jim nemůže věřit ani magor Margolis, scatnárista táhle srajdy. Rejža Puyn už pak jen zarejžoval nějaký ty drobný a to je vlastně celý. Jak se k téhle hrůze dostal herec jako Tom Sizemore, prozradí asi jen jeho agent v soudný den... Dennise Hoopera nám už jen může být líto, kam až spadne herec z nutnosti platit účty. S.S. pak nijak nepřekročíl svůj stále tragičtější stín a ze svalnatého, svérázně-akčního chlapíka se postupně mění v jedno velké rozplizlé béčkové hovno. No a o ostatních (ne)hereckých výkonech a o čemsi dalším, co by mohlo vzdáleně připomínat jakousi >profesionální< filmařinu je škoda ztrácet slov... ()

Reklama

Max Q. odpad!

všechny recenze uživatele

Supr parodie. Hlavní postavy filmu nelze přehlédnout, poznáte je podle kožených kabátů. Střihač se zřejmě pohybuje v nějaké zajímavé dimenzi, kde čas plyne jinak, než u nás. A výbuch té kavárny - to pro mě byl vrchol. Nejprve to vypadalo na plochou destrukci okresního formátu, zatímco záběry po výbuchu připomínaly třetí světovou válku. Ani nevím, jak to dopadlo, musel jsem někde během toho omdlít. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobré herecké obsazení a zajímavý příběh sliboval celkem solidní akční béčko. Bohužel z toho filmaři udělali frašku, kdy herci hrají (teda spíše nehrají) extrémně nevýrazné postavy a filmařům se podařilo totálně zabít potenciál, který jim příběh o bombových teroristech dával. Nic zde nefunguje, stupidní dialogy, hudba a ozvučení filmu naprosto tristní. Děj přímočarý, bez nápadů a zvratů, totálně nulová atmosféra. Akční scény mizerné, soubojů minimum, všechny mají však jedno společné, jsou špatně natočené a sestříhané. Ústřední dvojice Seagal/Sizemore nudná, bez chemie. Celkově jsou všechny postavy tak strašně moc vážné, až to působí velmi komicky a nepřirozeně. Závěr filmu nudný a odfláknutý. Bohužel není co hodnotit. 0/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mít ve filmu pár docela dobrý, i když třeba béčkových herců a nevykřesat z toho ani prd, dokonce ani toho dobrého záporáka, to už je opravdu umění. Ten, kdo tohle dal dohromady, to rozhodně nebyl profesionál a nenadchne ani Steven Seagal, který v té době ještě přece jen hrál a už se jen neschovával za své narostlé břicho. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Dennis Hopper natáčal svoje scény len 1 den, a pri natáčaní sa nikdy nestretol s Tomom Sizemoreom, Stevenom Seagalom a ani s herečkou Jaime Pressly. (Seag)
  • Pôvodne sa mal dej odohrávať v Chicago, nie v San Franciscu. (beso74)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama