Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (412)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pekelně vtipná komedie s kočkou Elizabeth Hurley (jestli je ďábel žena a vypadá z poloviny tak dobře jako ona, tak chci do pekla :-)) a skvělým Brendanem Fraserem. Jednotlivé proměny mě neskutečně bavily ("Ať už ta pitomá koule konečně zapadne!") škoda, že v závěru film nehorázně ztrácí a konec je předvídatelný. Na druhou stranu je to komedie, takže přimhouřím oči a dám tomu 4 hvězdy. P. S. Není moc filmů, kde uvidíte Boha jako kouřícího černocha... :-) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná komedie se střeštěným Fraserem a pekelně neodolatelnou E. Hurleyovou. Těch několik přání, které si Elliot prožije, nemají chybu. Každý příběh je něčím jiným, plný nápadů a to dělá smlouvu s ďáblem sakra nevýhodnou, za to zábavnou. Takových komedií je málo a to je fakt! 75% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušná podívaná, která zaujme sexy Elizabteh Hurleyovou a Brendanem Fraserem v několika úlohách. Zajímavý nápad a některé opravdu povedené scénky (Fraser jako španělský dealer nebo vygumovaný basketbalista patří k tomu nejlepšímu z filmu) zachraňují některé méně povedené části a celkově slabší poslední třetinu. ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Až na ten slabší závěr je to velmi dobrá zábava plná výborných převleků , nesporného komediálního talentu Brendana Frasera a jeho skvělých gagů a sexy ďáblice Elizabeth Hurley. Z velmi zajímavého námětu se ovšem dalo určitě vytěžit více , ale i tak se jedná o lehce romantickou komedii , která neurazí , pobaví a oko mužského diváka si taky přijde na své. ;-) Film: 71% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď už niekto podpíše zmluvu s diablom (napríklad scenárista a režisér s hollywoodskym štúdiom), tak očakávam, že jeho obeť bude pre diváka niečo znamenať. Cook, Moore a Ramis bohužiaľ prinášajú iba ďalšiu tuctovú komédiu do počtu, pri ktorej sa sem tam zasmejete, pokocháte sa pohľadom na peknú herečku v hlavnej ženskej úlohe (to je prekvapenie) a po nezávadnej stopáži na film rýchlo zabudnete. Nápad mohol byť spracovaný omnoho zaujímavejšie. Aj ako komédia, samozrejme. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Záběry ze začátku a konce filmu, které jsou z části zrychlené a z části v normálním čase, byly použity z dokumentu Baraka (1992). (Bakllazaan)
  • Pri prestrelke v továrni na narkotiká sa objavia dve zbrane československého pôvodu. Elliot (Brendan Fraser) má v ruke špeciálne niklovo-zlatú úpravu pištole ČZ85 a jeden z ruských gangstrov strieľa z mini samopalu Vz. 61 Škorpión. (DJW)
  • Z filmu bylo vystřiženo několik scén, včetně jednoho Elliotova (Brendan Fraserú přání, a to stát se rockovou hvězdou. Tato část filmu byla až příliš obscénní. (Nick321)

Reklama

Reklama