Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (413)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Rozhovor s velkým-malým basketbalistou: "Jdeš do toho na 110 procent. Chceš hrát dobře, hraješ dobře, seš rád, žes hrál dobře" Fakt super, je vidět, že přestávkové rozhovory mají všude na světě zhruba stejnou úroveň.... .... .... .... ..... ........ .... .... .... ..... .......... .... .... .... ..... ..... Film není žádné veledílo, ale Fraser mně v tomhle ve všech podobách, ďáblem mu přidělených, bavil. A vtipnost některých scén je naprosto pekelná...... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sám o sobě by byl film asi i podprůměrný, příběh dost kolísá, některé věci tam jsou snad jen proto, aby měl film dostatečnou stopáž (prezident USA), ale díky Elizabeth Hurley, které nejen že jí to tu fakt sekne, svou roli zvládá naprosto parádně, a Brendanu Fraserovi, který i některé slabší věci ze scénáře tahá do ucházejících vod, se tady dost vyřádil a jeho jihoamerický narkobaron, zrzavý pihovatý cíťa či basketbalista a intelektuální homosexuál jsou prostě úchvatně zahrané role, tento film přesahuje průměr. Kolísavost tohoto filmu je až zarážející, opravdu zábavné scény se tu střídají s naprosto nudnými a suchými, v daných možnostech výborné herecké výkony s hodně slabými (Frances O'Connor je až otřesná a nevěřím jí ani nos mezi očima). Suma sumárum, je to zábavné komedie, z níž budete trochu rozpačití. Nelze hodnotit film jako celek, jen jednotlivé scény, které jsou buď hodně zábavné, nebo vůbec. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Fraser ve scénách s Elizabeth Hurley je těžce nepřesvědčivý, ale naopak jako narkobaron, nebo přecitlivělý hoch je skoro geniální. Poslouchat jeho španělštinu, to je požitek. Celkově vzato, je to průměrná komedie, ale některé nápady potěší. Např. ve scéně s basketbalistou, kde se parodují tisíckrát omletá klišé, která slýcháme při rozhovorech sportovních komentátorů s fotbalisty a jinými sportovci. A jen tak na okraj - není ten Hugh Grant blbej, že zahejbal někomu takovýmu, jako je Elizabeth Hurley? Já bejt na jeho místě.....:o)) ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Zaprodal bych nejen svou duši, ale cokoliv a kohokoliv, kdyby mě sváděl ďábel v tak neuvěřitelně sladkém balení, jakým je (hlavně v některých scénách, jako v té ve škole) nadpozemsky svůdná, božská Elizabeth Hurleyové... Ach jo.... Jinak film spíš průměrný až lehce podprůměrný, ale z Elizabeth, která si svou roli viditělně užívá se prostě nedají spustit oči... ()

Melies 

všechny recenze uživatele

6 / 10 Elizabeth Hurlely ako satanáš?! Oh yeah, baby! Ak je to skutočne tak, tak sa len potvrdilo motto, ktoré mal môj maturitný ročník na table: "V nebi je síce lepší vzduch, ale v pekle je lepšia spoločnosť." A čo sa filmu týka, nie je to práve najoriginálnejšia komédia, ale čert (alebo čertica?) to ber - nudiť sa počas jeho sledovania určite nebudete, povinný happy-end vás presvedčí o tom, že úprimná láska hory prenáša, a navyše sa aj zasmejete. To však nič nemení na fakte, že (po)hlavnou rozkošou je práve diabolsky krásna Elizabeth - vďaka bohu za ňu! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • V úvode filmu je na Elliotovom (Brendan Fraser) stole pripnutý znak fiktívneho basketbalového klubu "Diablos", v ktorom neskôr aj pôsobí. (DJW)
  • Podle producenta Trevora Alberta patřila školní uniforma, ve které se objeví Ďábel, skutečně Elizabeth Hurleyové. (Terva)
  • Z filmu bylo vystřiženo několik scén, včetně jednoho Elliotova (Brendan Fraserú přání, a to stát se rockovou hvězdou. Tato část filmu byla až příliš obscénní. (Nick321)

Reklama

Reklama