Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (415)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Udělal jsem velkou chybu a přečetl si Oskarův komentář, teď abych zvládnul nemožné - napsat to, co už bylo napsáno, ale aby to i tak stálo za to. Ramise mám celkem nakoukaného, k tomuto snímku jsem se dostal náhodou. Opravdu jen hodně lehce nadprůměrný film zachraňuje docela pěkná Elizabeth Hurley (která ale překrývá Fraserovu vysněnou šedou myšku v kanclu) a rychlá změna scenérie (zejména Kolumbie stála za to, a taky basketbal) Ale ani to nestačí na 4 hvězdičky, kdy se divák diví, proč se Fraser poučuje pouze z té poslední chyby a reaguje jen na ni místo toho, aby se snažil vidět "the big picture". Nebo proč si radši nepřeje rande s tou ďáblicí. V závěru mě pak vytočilo, že on poslední co řekl bylo, že aby Allison byla šťastná a předtím, že se svého přání vzdává, že si nic nepřeje (což by byl dobrý gambit, pokud by doba pro přání byla neomezená). Tak co to teda bylo? Napadá mě jen jedna odpověď - Deus Ex Machina. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Asi bych šel na rande spíš s ďáblicí než s tou fuchtlí. První Elliotovy alter ega byly docela slušný a nápaditý (zvlášť ten narkobaron, citlivej hoch a rozhovor s basketbalistou), ale postupně to bohužel ztratilo šťávu a nevim, proč tam musel bejt zase politicky korektně zapracovanej bůh. Škoda, pár nápadů bylo dobrejch, viz vejš, ale hlavně nápad na obsazení E. Hurley. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je to remake a zároveň nevím, jestli to tady bude pro někoho něco znamenat, ale spoluscénáristou byl Larry Gelbart! Můj problém je, že ve věcech, které jiným připadají nenáročné, najdu něco víc. Převážnou většinu filmů hodnotím totiž citově, tím se mi potvrzuje pravidlo, že nejsem kritik ;-) Scéna ve škole a hlavně ve vězení prostě stojí za to... DNEŠNÍ DOMÁCÍ ÚKOL - ALGEBRA: Xn + Yn = Zn. TO NIDKY NEPOUŽIJETE, CO? IMPERIALISMUS A PRVNÍ SVĚTOVÁ VÁLKA - CO BYLO, BYLO, NENÍ DŮVOD UŽ NA TO MYSLET. NĚMČINA, FRANCOUZŠTINA, ŠPANĚLŠTINA - JA JA, OUI, OUI, SI, SI. JE TO NESMYSL! STEJNĚ KAŽDÝ MLUVÍ ANGLICKY. A POKUD NE, MĚL BY. DNES TEDY ŽÁDNÝ DOMÁCÍ ÚKOL! ALE HODNĚ SE DÍVEJTE NA TELEVIZI, NEZANEDBÁVEJTE VIDEOHRY A UVIDÍME SE ZÍTRA ŘEKNĚME, V 10.00, NEBO V 10.30? NENÍ DŮVOD VSTÁVAT MOC BRZY! ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Docela líbilo! Jen škoda, že se všechny proměny neodehrávaly v reálu, bylo by to pro mě zajímavější. Zrzek bezmezně dojatý zapadajícím sluncem ovšem neměl chybu, to je fakt. O sečtělém homosexuólovi ani nemluvím, výborný. No a umí si snad někdo představit Elizabeth Hurley bez šatů na ramínka a rozparku na stehni?? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočená komédia o siedmich splnených prianí, ktorá zas neboli tak dokonalé, ako si ich majiteľ prial. Je to celkom sranda a nuda tu určite nieje. Dosť sa mi páčil Brendan Fraser v hlavnej úlohe a samozrejme Elizabeth Hurley v najlepších rokoch. Zahviezdil aj Paul Adelstein. Túto komédiu radím veľmi vysoko a zaručujem veľkú zábavu. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Podle producenta Trevora Alberta patřila školní uniforma, ve které se objeví Ďábel, skutečně Elizabeth Hurleyové. (Terva)
  • Elizabeth Hurley si v tomto filmu oblékne celkem 19 různých šatů. (Bakllazaan)
  • Pri prestrelke v továrni na narkotiká sa objavia dve zbrane československého pôvodu. Elliot (Brendan Fraser) má v ruke špeciálne niklovo-zlatú úpravu pištole ČZ85 a jeden z ruských gangstrov strieľa z mini samopalu Vz. 61 Škorpión. (DJW)

Reklama

Reklama