Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom, Soap, Eddy a Bacon jsou obyčejní mladíci z Londýna, kteří přemýšlí, jak bez práce přijít k velkým penězům. Využijí proto toho, že jeden z nich je geniální karetní hráč a tak dají dohromady pracně naspořených 100 000 liber a vyrazí do Harryho tajné herny. Výsledek je ale zdrcující - dluží Harrymu něco přes půl milionu, který musí do týdne vrátit, pokud se nechtějí setkat s Harryho „vymahači“. Co teď? Rozhodnou se proto okrást své sousedy, kteří se chystají uloupit marihuanu jistým pěstitelům. To vypadá slibně! Netuší však, že prodat ji nebude žádná legrace a londýnské podsvětí je malé. Zaplatit dluh tedy asi nebude žádný med. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Báječná historka z podsvětí, už dlouho jsem se u filmu tak nepobavil, jako když jsem za zvuku hudby z Řeka Zorby sledoval zločineckou bandu, která se připravuje postřílet jinou bandu, která se ale připravuje také, a přitom ani jedna strana přesně neví, kdo proti nim stojí a oč mu vlastně jde. Guy Ritchie zkrátka už v debutu přinesl všechno to, co mám na jeho filmech tak rád. Plus Stinga. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Cakal som, ze Jason Statham tu predvedie nejake akcne umenie, ale tento film bol jeho debut, takze kde nic, tam nic, ale to nevadi, pretoze scenar je tak prekombinovany, humorny, ze som sa proste musel smiat cely film a na zaverecnej scene na moste este viac. Tento film sa moze s PODFU(C)KOM (2000) pekne porovnavat, niektorim sa moze viac pacit tento film, mne sa zase viac pacil PODFU(C)K. Prekvapenim bola aj mala uloha spevaka Stinga. Kto by to povedal, ze prave tento isty reziser Guy Ritchie natocil aj prepadak s Madonnou TROSECNICI (2002) ?... 11.10.2009 ______ Jason Statham - (Bacon) +++ Jason Flemyng - (Tom) +++ Dexter Fletcher - (Soap) +++ Nick Moran - (Eddie) +++ Steve Mackintosh - (Winston) +++ Nicolas Rowe - (J) +++ Nick Marcq - (Charles) +++ Charles Forbes - (Willie) +++ Vinnie Jones - (Velký Chris) +++ Peter McNicholl - (Malý Chris) +++ Stephen Marcus - (Grék Nick) +++ Sting - (JD) +++ Hudba: David A. Hughes, John Murphy +++ ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nikdo jiný, než Guy Ritchie, by nedokázal dát dohromady kalibry typu Jasona Stathama, Vinnieho Jonese a Stinga:) Jason se zde svou vůbec první filmovou rolí už pomalu rozjížděl ke statusu "hvězdy akčních filmů", Vinnie s tou svou kamennou tváří a "ultra Badass" zjevem mi zde připomínal Michaela Madsena, a Sting zde zase nepředvádí nijaký ohromující herecký "koncert.":) Po úvodním nářezu, kde se hlášky hrnuly v zběsilém tempu jedna za druhou, jsem si řekla, že toto bude mazec. Po chvíli se však děj jakoby ustálil, hlášek lehce ubylo a mé prvotní nadšení jaksi opadlo. I tak se ale jedná o vysoce podařenou podívanou, kde se to jaksi všechno zašmodrchalo. A nezávidění hodný konec je vynikající tečkou za celým filmem. "Nestrkej nos do mojí polívky!", "Buď rád, že najdeš vlastní péro, když tolik hulíš", "Když kšeftuješ s ďáblem, musíš čekat, že přijde peklo", "Teď s nimi vymalujeme, chci rozzářit šedivou oblohu Londýna." :) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

G. Ritchie prišiel so štýlom rozprávania, ktorý potom ešte úspešnejšie, ako cez šablónu použil vo filme Podfuck a časom aj v iných, ale už nie tak úspešne. Nájdeme tu mnoho spoločných prvkov ako mnoho postáv, šialené náhody, vtipné hlášky, tvrdý chlapi, šialený mafiáni a občas nejaký ten blbec. Režisérov rukopis je v obidvoch filmoch okamžite rozpoznateľný. Nemá zmysel komentovať divoký príbeh plný náhod a nečakaných zvratov, ale za zmienku stojí určite spevák Sting, ktorého som videl prvý krát a zahral slušne. Na plný počet to nebolo, ale inak slušne uletená gangsterka. 80%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Několik skupin dementů se zde dvě hodiny nahánějí ve snaze ukrást peníze, drogy a zbraně v tarantinovsky střižené gangsterce s typicky anglickým (ne)humorem. Vypiplané finálě potěší, zbytek už vcelku nikoliv. Praotec většiny laciných brakových indie podpultových gangsterek - takže vysoké hodnocení ze sentimentu a průkopnictví chápu, sečteno podtrženo je to ale veskrze totální (ne)vtipná taškařice. Nic víc. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (38)

  • Jason Flemyng žartoval, že bol na nakrúcaní tým najbezuhónnejším človekom, keďže všetci ostatní mali záznam v registri trestov. (Arsenal83)
  • Režisér Guy Ritchie rád pije čaj, proto je v tomto snímku stejně jako v jeho dalších titulech Podfu(c)k (2000) a RocknRolla (2008) tento nápoj několikrát zmíněn. (x_silver)
  • Režisér Guy Ritchie nechá jednu z postav přejet autem. Totéž můžeme vidět i v jeho následujícím filmu Podfu(c)k (2000). (vyfuk)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama