Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

T2 

všechny recenze uživatele

Čakal som teda o niečo horšiu paseku aj keď to bolo miestamy až moc gýčové, či už scenáristicky s nulovými dialógmi alebo zasadením príbehu do kongresu vo Washingtone. Aspoň že tam bolo zopár aj keď malých vtipkov ináč by to putovalo hodne do odpadu. Presnejšie 30% viac nie ale aj tak prikláňam sa dole, Reese dnes to máš za jednotku, nič viac nič menej. Na niektoré herečky stvárňujúce političky sa nedalo pozerať - v skratke bol to jeden veľký otras, prečo musia byť tie najväčšie ohavy. ║Rozpočet $45miliónovTržby USA $90,186,328Tržby Celosvetovo $124,914,842║ samozrejme zdvojnásobenie výšky rozpočtu a automatické spackanie príbehu oproti prvej blondýnke - to je klasika pokračovaní ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po x-letech jsem se po první Pravé blondýnce vrátil i k druhému dílu a s odstupem času mohu říct, že si stojím za svým nízkým hodnocením. Zatímco jednička byla sice naivní, ale zato miloučká blbinka, tak dvojka je už jen blbina (či spíše blbost), u níž si člověk říká, jestli to tvůrci mysleli vážně. Film (rádoby) stojí a (fatálně) padá na ústředním příběhu, v němž se Elle snaží osvobodit matku svého psíka, což je sice na první pohled celkem fajn námět, nicméně samotné provedení bylo vážně špatné. Místy dvojka vykrádala jedničku, což bylo ale spíše na škodu. Vskutku nepovedený sequel! ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Špatné, bez nápadu a bohužel někdy i dost trapné.Tohle pokračování nemělo vzniknout. První díl se mi líbil, ale tohle jsem asi radši vidět neměl. Všechen ten nadhled, vtip a romantika z jedničky se poděly neznámo kam a já jsem jen nevěřícně zíral, na čem že se to tvůrci rozhodli postavit tohle nešťastné pokračování. Netrvalo dlouho a všechny ty právní taškařice, týkajících se boje za práva pejsků, mi začaly lézt na mozek a tak jediné, co drželo mou pozornost byla opět sladká Reese Witherspoon. Tak si říkám, kolik asi ti scénáristé stráví času nad podobným scénářem... ()

HeyHou 

všechny recenze uživatele

Snaha tvůrců vytěžit z původního průměrného filmu něco víc se zjevně nepovedla. Přestože je Elle opravdu hloupá, tak je hrdinkou, a navíc přímočaré vtípky, které nejsou vůbec vtipné, mi nedovolují jinak, než dát jednu hvězdičku. Je mi líto, ale tento film mi nestál ani za to, abych ho dodívala do konce.. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Pokud diváctvo nepochopilo, že je to parádně přehnaná parodie na všechny a na vše je to smutné. Je vidět, že pokud se najde solidní řečník-ukecá a utáhne na vařené nudli kohokoliv. Je však třeba mluvit na lidi jejich jazykem a šlápnout na kuří oko :) Viz konec, kde si komory čtou pochvaly z poháru :)) No je mi vás líto-já se skvěle bavila ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • V úvodní scéně s fotoalbem je na fotce malé Elle Woodsové (Reese Witherspoon) s jejím pejskem Bruiserem ve skutečnosti Bruiserova trenérka. (HappySmile)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 45 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama