Reklama

Reklama

Barb a Star jedou do Vista del Mar

  • USA Barb and Star Go to Vista Del Mar (více)
Trailer 2

Vydejte se na cestu a vystupte z rutiny s Barb a Star. Dívky, které vám přinesly film Ženy sobě (hlavní představitelky a spoluautorky scénáře Kristen Wiigová a Annie Mumolová), nyní přicházejí se snímkem Barb a Star jedou do Vista del Mar. Nejlepší kamarádky Barb a Star se vrhají vstříc životnímu dobrodružství, když se rozhodnou poprvé opustit své rodné městečko na Středozápadě. Romantika, přátelství a ďábelské spiknutí padoucha... držte si kalhoty! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (47)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ulítlá poloparodie o dvou kamarádkách ve středním věku,které se rozhodnou jet na dovolenou.Zápletka je někde mezi Austinem Powersem a Spongebobem,nicméně funguje a i když sem se nesmál pořád,smál sem se víckrát než sem původně čekal.Některé nápady jsou parádní a Dornanova píseň na pláží je divná a skvělá zároveň.Dornan vůbec překvapil,že dokázal víc než obstát i v téhle poloze...70% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Už jen podle názvu tohoto filmu asi každému dojde, že nepůjde o zcela běžnou podívanou, což se postupně ukáže jako více než pravda, jenže zatímco ještě více než první dvě třetiny filmu lze považovat za právě alespoň ty ,,ne zcela běžné,, , tak poslední třetina se zvrhne v takovou vyhulenost, že mě asi jen těžko někdo přesvědčí o tom, že se při její realizaci nekonzumovali na place drogy, a to ve velkém, jelikož to je fakt zatěžkávací zkouška i pro ty nejtolerantnější diváky vůči všemu a všem, ale což, účastníci natáčení si to evidentně užívali, a tak se alespoň někdo u tohoto projektu pobavil. Každopádně, měl bych-li nějak co nejblíže popsat dojmy z tohoto snímku, tak to byla rozverná ptákovina, plná děsivých, pěvecko-tanečních vystoupení, ne zcela funkčního humoru, upřímně trapné zápletky a více než zvláštních postav. Co se pak obsazení týče, představitelky ústředního dua Barby a Star ještě docela ujdou, i když jsem si na obě musel tedy pořádnou chvíli zvykat, nicméně naprostým castingovým fiaskem tu působí Jamie Dornan, který se do tohoto typu role absolutně nehodil a jeho pokusy o cokoliv, co tu zkoušel, byly fakt trapné, a to mi jako herec jinak vůbec nevadí. Zkrátka, co k tomu dodat? Přímo to někomu doporučit je dost těžké, jako u komedie jsem se u toho rozhodně nebavil, takže to prostě nějak dobře hodnotit fakt nemohu, nemám totiž důvod. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

„Mám tu dvě mladé ženy středního věku.“ Konečně jsem po dlouhé době narazila na komedii, která je praštěná, absurdní, nebojí se zacházet do extrémů a nelekne se uprostřed příběhu, aby pak ztřeštěný humor začala najednou urputně maskovat za nějaké poselství typu „rodinné hodnoty“ či „važ si přátel.“ Je to švihlé a zábavné a za nic z toho se nestydí. Dvě maloměstské pipky vyrazí na dovolenou a setkají se s adrenalinovými sporty, jedním fešákem a jednou vyšinutou vražednicí. Jo, a taky s mořskou pannou. Zábava je to lehká jako letní koktejly na pláži a hlavu k ní potřebovat nebudete. Což je v pořádku, protože tenhle film chtěl přesně takovým být. SHRNUTÍ: Zachráníš svět, opálíš se a potkáš hezouna se kterým si skvěle …. no, dobře se s ním pobavíš. Dovolená snů. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Sme v polovici Februára 2021 a ja si dovolím jednu filmovú predpoveď pre zvyšok roka: Barb and Star Go to Vista Del Mar bude tým najviac stupídne zábavným filmom roku 2021. Pevne verím, že táto predpoveď bude pravdivá, ako aj to, že tento film nesadne každému. Od samého začiatku som nevedel čo vlastne je tento film, a kam bude smerovať. Mimo pár pozitívnych ohlasov na Twitteri a tohto klipu (ktorý ma ešte viacej zmiatol a zároveň navnadil) som nevidel nič iné, a film som zapínal som s vedomým, že toto bude buď overhyped meh, alebo niečo vskutku skvelé... a ono to bolo božské. V mojich očiach Annie Mumolo & Kristen Wiig doručili obrovskú porciu smiechu a príjemných pocitov, nielen ako Barb & Star na obrazovkách, ale aj ako scenáristky - nemám šajnu na čom dámy frčali keď skonštruovali tento film, no dal by som si, aby aspoň jeden z mojich dní bol takto farebný a šialene naladený. Barb and Star Go to Vista Del Mar je skvelou pozitívnou oddychovkou, ktorá prekypuje hlúpym humorom, ktorý vždy trafí do čierneho; hýri sa postavami ktoré si zamilujete a prinesú úsmev na vašej tvári; a má úprimné a dobré srdce, ktoré (ako švajčiarske hodinky podľa očakávaní) na konci zahraje. Filmy nemusia byť Oscarové veľdiela, v niektorých prípadoch jednoducho stačí mať streštenú myšlienku a kvalitne ju zrealizovať podľa svojich predstáv s cieľom pobaviť - a ja som sa v tomto prípade bavil náramne. 4.75* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Blbý a blbší pre štyridsiatničky. Skutočne vtipných scén je tu relatívne málo, ale gýčová estetika a tých zopár satirických drobností z "kultúry" žien v stredných rokoch sú fajn. Bohužiaľ celé to ide významne pod potenciál a najmä zápletka s vraždiacimi osami je dosť mimo. A čo je najväčšia škoda, napriek tomu, že Harry a Lloyd boli dementi najvyššieho rangu, emócie z ich priateľstva boli oveľa hmatateľnejšie než v prípade Barb a Star. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno