Reklama

Reklama

Univerzální voják: Zpět v akci

  • USA Universal Soldier: The Return (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízení bojové jednotky používá supercomputer S.E.T.H. Nečekané problémy se zdánlivě dokonalou technologií nastanou ve chvíli, kdy se kontrolní počítač postaví proti svým lidským tvůrcům a jako osobní stráž použije neporazitelné univerzální vojáky. Zrádný S.E.T.H. tuší, že největší problémy bude mít s ostříleným veteránem Deverauxem a aby ho předem zpacifikoval, organizuje únos jeho dcery. Tím se ale dopouští sebevražedné chyby, protože Luc udělá všechno pro to, aby nemyslícím vrahounům natrhl triko i slezinu, zpacifikoval vzpurný počítač a zachránil Hilary. Akce může začít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Kopa, ale ozaj kopa hnoja sa valila aj v minulosti, a tento zhubný prírastok je toho rukolapným dôkazom. Neviem, akú reč by si pripravil žalobca pri záverečnej reči, ale rozprávať tak 2 hodiny o tejto katastrofe by bolo snáď aj málo a súd by mohol zakročiť. Jednohlasne odsúdenie tejto satiry, kde je všetko zlé už pri myšlienke, je povinnosť, snáď aj občianska. Diabolské úpisy nehereckých "talentov" dielu bez minulosti a budúcnosti v zúfalej snahe prezentovať pamflet ako film. (videné 30.09.2019, Dajto) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tá jedna hviezda je len za klip, ktorý propagoval film. Stupidná jednotka mala aspon príjemne odporného Lundgrena... __________Ľudkovia, možno mi nebudete veriť, ale pozrel som si to opäť asi po ôsmich rokoch a normálne som to dopozeral a J. C. sa mi zdal dokonca sympaťák. Vtedy dávno sme čakali zázrak a zrejme sme úplne prehliadali poctivú béčkovú zábavu... Idem na dve... ()

Reklama

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Tohle se vůbec nepovedlo. Je to škoda, ale aspoň 2 hvězdy si zaslouží. Jsem fanoušek filmů s Van Dammem, ale nemůžu dát ani 3 hvězdy, protože když to vezmu kolem a kolem, tak 3 hvězdy dávám lepším filmům, ale zase mám rád tenhle druh filmů, nebo když jsem byl mladší tak jsem to miloval a asi ta láska k tomu ve mě zůstala, takže dám 3 hvězdy. Protože hudba byla super, rvačky se mi líbily, proč ne. Nemusel jsem u toho přemejšlet nijak, prostě takový bezduchý koukání. Jo, 3 hvězdy. ()

Imouse odpad!

všechny recenze uživatele

Odpudïvé dílo, které má úplně děravý scénář. Představte si armádu, ktera střílí raketomety, děly, poloautomaty, automaty, gránatý a na druhé straně pět robotů, kteří jsou zkrátka nesmrtelní. Roboti si napochodujou až k vojakům, zbraní si nevšímají, a vojsko solidně zdecimují. Pak přijde na scénu Van Damme a nakope jejich robotický zadky. Obvykle mu stačí 2-3 vystřely zbraní do hlavy nebohého robota. A záverečná bitka? Ubohost. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Navzdory zdejšímu hodnocení... Ano, film má poněkud hloupou zápletku, divně navazuje na předchozí díl a má zřejmě to nejblbější useklé zakončení, jaké lze u filmu vůbec vidět. Ale stále to jde, leč slabě, ve šlépějích původního tématu, máme tu opět Van Damma v plné síle a hromadu akce. S prvním dílem se to samozřejmě nedá srovnávat, ale koukatelné to je víc než dobře. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Záběry z filmu použila do svého klipu „Crush 'Em“ kapela Megadeath. (Mandalorian)

Reklama

Reklama