Reklama

Reklama

Vánoce u našich

(seriál)
Trailer 2
Norsko, (2019–2020), 5 h 54 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Ida Elise Broch, Gabrielle Leithaug, Dennis Storhøi, Hege Schøyen, Felix Sandman, Sajid Malik Hussain, Oddgeir Thune, Kingsford Siayor, Arthur Hakalahti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Johanne už nebaví poslouchat neustálé narážky na to, že nikoho nemá, a tak se rozhodne, že rodině o Vánocích představí nového přítele. Má 24 dnů na to, aby ho našla. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (62)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sérka norské Bridget Jones už byla o poznání slabší- aby taky ne- znovu jedeme od 1. do 24. prosince, ale pořád je to parádní biják pro (nás) všechny, kdo se u sledování televize rádi dojímáme. Tenhle seriál, včetně svého následovníka- Veselých Vánic- se mi postaral o mnohem lepší Vánoce 2022, které jsem kompletně proležel kvůli nemoci v posteli. A potěšilo mě i to, že se tady do tolika záběrů připletla fábka, a že tady coby jedinou vánoční televizní klasiku zmínili naši Popelku, byť ji sundali kvůli tomu, že z ní moc dýchá východní Evropa. (Proto si ji asi museli přetočit.) Vánoce u našich jsou pro mě osobně vrcholem letošních Vánoc. Tohle mi fakt sedlo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

1.série : milá,vtipná a i když nejsem holka,neznám tyhle rodinné tlaky a nikdy sem nebyl na speeddatingu,přišla mi životná a věřím,že se v ní dokáže spousta lidí najít.Johanna je sympatická,stejně jako zbytek postav (kupodivu tu není žádný vyložený debil - snad až na instalatéra) a těch šest dílů je akorát na to aby se divák nenudil...70% 2.série - tady už je to trochu horší.Vtipné je to méně a ta sympatická smolařka Johanna se začíná chovat chvílemi jako blbka a divák si začíná říkat,že si nejspíš za část smůly může sama.Nejednou mi dost štvala,ale naštěstí pak vždycky přišel moment,který to částečně vyžehlil...60%¨ jako celku tomu každopádně ty čtyři dám,protože narozdíl od jiných vánočních věcí se tohle celkem zdařile vyhýbá přehnanému vánočnímu patosu a i se základními klišé to operuje hodně opatrně. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Příjemná vánoční podívaná, kterou mi Netflix podstrčil aniž bych se o to prosil, ale jsem za to rád. Upřímně doporučuji dále, obzvláště pak pokud je čas kolem Vánoc, kdy se i děj seriálu odehrává. Hlavní postava je sympatická, vcelku obyčejná holka kolem třiceti, kterou nebaví poslouchat neustále dotazy rodiny, kdy už si někoho najde a tak plácne, že už není sama a že představí přítele na Vánoce. To, že žádného nemá, ji vrhne do kolotoče situací, které jsou s randěním nevyhnutelně spojené. Druhá série je pak ještě o něco lepší a znovu skvěle baví. Johanne sice je ve vztahu, ale postupně si uvědomuje, že to není to pravé ořechové. Tentokrát má však na řešení kromě vlastních trablí i fakt, že se letošní Vánoce uskuteční u ní. Baví mě přirozenost hlavní postavy. Její nápadníci jsou sice přehlídkou podivínů, ale jinak se dostává do reálných situací, kde si můžete snadno představit sám sebe. Je to vtipné, milé a příjemné na sledování. ()

Fender 

všechny recenze uživatele

Nemám rád současné romantické filmy, protože ty motivy se v nich neustále opakují a je to dokola to samé, hlavně se v nich vyskytuje hnusná, přeslazená popová hudba a je to zkrátka fuj. Tady sice ta hnusná hudba také byla a i motiv byl celkem už povědomý z jiných romanťáren, avšak zde se mi to prostě i líbilo, protože to bylo pojato trošku rozdílně a dokázalo to být i vtipné. Důležitou roli zde hlavně hraje ta norská, zasněžená atmosféra, která působí hodně romanticky a vy se díky tomu snadno dokážete zasnít. Hlavní postava je také docela sympatická a dokážete se na ní dívat, takže pokud nemáte rádi romanťárny stejně, jako já, věřím, že by se vám tohle mohlo líbit. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže první sérii jsem zhlédl na jeden zátah a těšil se na další řadu. Bohužel nevím co se stalo, ale ve druhé sérii mě eskapády Johanny nějak přestaly bavit. Nakonec mě přestala bavit i ona a já druhou sérii dokoukal jen do půlky. Už jsou to dva roky a stále mě ještě nepopadla chuť dokoukat to do konce. Tak vůbec nevím co se stalo. Změnil se seriál, já nebo co? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (11)

  • Kvůli nečekaně vysokým teplotám se při natáčení první série musel dovážet sníh na plac z lešitě v Rørosu. (hansel97)
  • V epizóde 1.02 sa dozvedáme pri stretnutí Johanne (Ida Elise Broch) a Jonasa (Felix Sandman), že Jonas je znamením Škorpión. V epizóde 1.05 sa Johanne dozvie, že Jonas má narodeniny (pravdepodobne 17.12.), čo však značí, že je Strelec. (nirvana91)

Reklama

Reklama