Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie si bere Martina Kabáta. Sylvě poradí právník, aby Romanovi prodala pastvinu dráž, než se dohodli. Profesor se oholí a myslí si, že se bude Roze víc líbit. Ale Roza nemá zájem. Karolína má sex s Lukášem. Týna je vidí a myslí si, že je s Karolínou Janek. A Erika vynadá Plesníkové, že přivezla kluky pozdě. (TV Prima)

Recenze (3)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední neposkvrněná naivka a napravený hříšník mají zase k sobě dále, protože kamarádi je podvádějí. Stačilo by mluvit, ale to by zas nebylo na více dílů. Nebo nelézt na pokoje hostů v noci, bez řádného zaklepání. Pražáci opět excelovali - jezdí se smát obyvatelům do skanzenu, že neznají ani právníka. Přitom se tam točí takové miliony. Dnes 8, příště 11.Jinak ale holky z Prahy jsou jen maso a zlatokopky. Jednonožka se ukázal být dalším naivkou. Asi by měl začít taky pít, protože jinak je nuda. Prostě nuda, šeď. ()

Reklama

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně tu máme svatbu z lásky, která vyjde okamžitě. Také se dočkáme konečně nějakých milých scén, aby to Karolína s Lukášem hned v dalším momentu totálně posrali. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama