Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

BMW12 

všechny recenze uživatele

První hodinu jsem si říkal, že ten film snad nemá vůbec žádný scénář! Divák opravdu celou hodinu sleduje jenom sled erotických scén, které jsou navíc často prostříhávány, takže si je vůbec neužije, a děj filmu, nějaká hlavní dějová linie, zde úplně chybí. To jsem snad ještě u žádného filmu nezažil. Až po hodině se konečně začne něco dít, kdy Laura odjede se Španělem, a tak alespoň tato krátká část je trochu zajímavá. ()

tomino28 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to jako sledovat ten nejlacinější hudební videoklip s nejdebilnějším textem a dějem - zde ještě proloženo soft pornem a nataženo na téměř 120 minut. A stejně jako u hitů jednoho léta, i tento pokus o film během pár týdnů vyšumí do ztracena jako pára nad hrncem. Ale zároveň to, co přitahuje masy a pozornost, pojede na Netflixu do té doby, dokud o polsko-italskou divokou domácnost bude zájem. A obávám se, že ještě zdaleka nekončíme. ()

Reklama

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Je pravda, že je opäť na čo pozerať. Takže ak máte radi film plný sexu a erotických scénok obohatené popovým soundtrackom, tak toto je presne film pre vás. Inak... neviem čo moc na tomto filme vyzdvihnúť. Úprimne je asi jednoduchšie si z neho robiť srandu než ho chváliť. "365 Dni: Ten Dzień" je pokračovanie veľkej filmovej klasiky poľskej kinematografie "365 Dni". A úprimne, je to v jadre asi ešte horšie, než naposledy. Absolútne ustrelený príbeh, začína to v úplne inom bode než posledný film skončil, takže už sa len dozvieme ako to dopadlo... a potom asi prvých 40 minút len budete sledovať jednu sexuálnu scénku za druhou. A okrem toho svadbu s "Ave Maria". Úprimne, s tým, že Massimo je mafián som sa rozhodol trošku pozmeniť soundtrack a miesto toho som išiel so starým dobrým "Diablood 666. A dokonca to tam pasovalo. A postupne som si aj pri tých sex scénkach menil soundtrack. To už bol taký challenge. Dať do každej scénky inú skladbu, ktorá hovorí o sexe. Aby sa proste s tým film nepáral. Takže ak chcete mať môj soundtrack, dajte si do toho skladby ako "Help Me Dr. Dick" , "Satisfaction" , "Freeekalebo "Closer". Úprimne to robí celý film oveľa vtipnejší. Keď sa do toho ale dostane reálny príbeh, tak poznáte, že dokopy to ide skrz klišé do nových konfliktov a do ľúbostného trojuholníku a podobne. Vlastne nič nové. Dokopy mám pocit, že tento film vznikol aj len z toho titulu, aby mohla Anna Maria Sieklucka mať dostatok sexu a ešte si za to nechať zaplatiť a dať na film. Neviem čo viac ani povedať. V podstate to spĺňa do bodky všetko čo od toho divácka základňa chce vo všetkom. A podľa toho to aj patrične ocením. Hodnotenie: F ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jacku, ukaž svého jacka! A ono nic. Polská kinematografie nebyla od dob Čtyři z tanku a pes explicitnější. I tentokrát má divák o zábavu postaráno, a nejvíce se zabaví takzvaní počtáři, tedy kategorie diváků, která ráda počítá kolikrát se za film objeví přirození. Psí kulky z válečného seriálu nahradil klín Anny Marie Sieklucke, jehož chuťové kvality testuje Michele Morrone. Italský hřebec a polská klisna jsou v pokračování hitu od Netflixu sezdaným párem a užívají si vrchovatě sexuálních hrátek. Ovšem na scénu nečekaně vstupuje nevěra z mužovi strany, také (španělský) zahradník, který tentokrát není vrahem, a v ohrožení je i letité příměří mezi dvěma sicilskými mafiánskými klany. A na závěr přijde nečekané rozuzlení celé zápletky (spoiler - s dvojníky). A nečekaný závěr celkově pozvedává nevyrovnané divácké dojmy. Kdyby film stále neměl náběh do částečně parodické telenovely, určitě by se dal brát více vážně. Takhle je to spíše erotická (skoro) fraška protkaná afektovanými pop songy a zpomalenými záběry koitu, přičemž nechybí příjemný vizuál a kvalitní kamera. A nad všemi atributy trůní Anna Maria Sieklucka, která svým pružným tělem zastíní tvůrčí nedostatky. A s výpomocí lepých kolegyň Magdaleny Lamparske a Nataszi Urbanska je to taková provokativnější reklama na ženské půvaby, kterých v polských končinách je zjevně přehršel. Takže proč si neudělat filmový výlet za sluncem, mořem a sexem. 7/10 ()

Arkagas1989 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně ne. Ne, ne, ne a ne! pustila jsem si to do pozadí k žehlení, člověk čeká tak nějak cokoliv, ostatně vypnout to můžete vždycky, ale až takovouhle stupiditu asi čekal fakt málokdo. Film jsem dala celých 8 minut, víc jsem vážně psychicky nevydržela, protože na to je můj život příliš krátký. v prvních dvou minutách mě dostala scéna, kdy nevěsta ve svatebních šatech pronese: „ neměl bys tu být, nemám kalhotky."Co bude následovat asi není potřeba říkat. Tohle nefunguje ani jako komedie, fakt ne, protože se u toho nepobavíte, ale spíš naserete. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Pláž, na kterou vezme Nacho (Simone Susinna) Lauru (Anna-Maria Sieklucka), je Cala Luna na východě Sardinie. Když říká, že se tam dá dostat jen po moři, nemá úplně pravdu. Na pláž vede stará turistická stezka. Dá se projít jen v obdobích sucha a cesta trvá asi 6 hodin. (Ficik)
  • Natáčalo sa vo Varšave a na viacerých miestach v Taliansku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama