Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Fury má problém so zahájením lniciatívy Avengers, keď začne ísť sériový vrah po kandidátoch. (Disney+)

Recenze (37)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda What If...? je v podstatě o detektivní zápletce. Co kdyby se Nickovi Furymu jeho plán rozpadl pod rukama a postupně by začal přicházet o budoucí Avengers? Kdo po kandidátech vlastně jde a skutečně je veškerá naděje budoucnosti Země ztracena? Třetí epizoda nabízí další zajímavý koncept, který ukazuje, že zajímavých myšlenek bude seriál nadále plný.   Opět se prochází ikonickými momenty, které jsou tentokrát tak trochu jiné. Už úvod, kdy opět dojde k jezení koblih Tony Starkem za doprovodu Beastie Boys rychle připomene Iron Mana 2 a následně připomene také fakt, že se události snímků Neuvěřitelný Hulk, Iron Man 2 a Thor odehrávají víceméně ve stejné době. Těžký víkend Nicka Furyho byl už tak těžký v původní známé linii Marvel Cinematic Universe, třetí epizoda What If...? ovšem ukazuje, že mohlo být hůř.   Třetí epizoda What If...? skutečně funguje tak trochu jako detektivka. Přitom všem funguje napětí, za pochodu se přichází se šokujícími zvraty a finále je velmi uspokojivé a i zde si What If...? nechává pootevřená vrátka pro potencionální návrat zrovna do téhle alternativní linie. A náznak toho, kam by se děj mohl dále vydat je rozhodně zajímavý.   Po delší době Marvel Cinematic Universe odkazuje na tak trochu pozapomenutého Neuvěřitelného Hulka a vrací do hry známé, ovšem dávno neviděné postavy. Za mikrofonem se podávají velmi slušné vokální výkony a taková Lake Bell je jako náhrada za Scarlett Johansson v roli Black Widow tak super, že by člověk téměř nepoznal, že si Johansson v rámci seriálu roli nezopakovala.   Ve finále zamrzí, že je tempo až příliš kulometné a o tohle alternativní realitě se nedozvíme trochu více informací. Animace samotná je poté nadále povedená a se zajímavým konceptem detektivky ve stylu Agathy Christie si tahle epizoda What If...? vyhrála celkem slušně. Nezbývá než doufat, že se i dalších 6 epizod What If...? odváže a představí několik dalších velmi divokých a zajímavých nápadů........ ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co by se stalo kdyby Avengers zemřeli? (úplně stupidním způsobem mimochodem) Inu... byli by mrtví, takže ten svůj první velký fight by prohráli, a Loki by ovládl Zemi. Ten nejnudnější outcome jaký si dovedete představit. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi to stále více. Není to úplně extrémní obrat o 180 stupňů, kdy by se tvořili zhovadilosti. Ale krásně připravený alternativní pohled na zásadní událost MCU. Stojí to za to. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl What If co jsem viděl jelikož mě zaujal námět. Fury verbuje Avengers akorát jich někdo zabíjí do toho se zde objeví Loki a chce vraha Thora jinak napadne Zemi. Potěšila smrt Hulka a Black Widow 60 procent ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Navrhovaný členovia zoskupenia Avengers sú postupne eliminovaný a agentka Romanová musí prísť celej veci na koreň. Prevedenie: Tvorcovia si konečne uvedomili že toto hranie sa s univerzom im dáva voľné ruky a konečne to poriadne roztočili. Akcia strieda akciu a nebojíme sa pochovať aj tie najzvučnejšie mená. Konečne. 90% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z doterajších epizód asi najlepšia. Malo to zaujímavé zvraty, detektívnu zápletku a koniec pri ktorom som si povedal, že by som pokojne zvládol aj pokračovanie. 90% Disney plus ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Regulérně půjdu proti proudu tvrzením, že tohle je konečně zápletka hodna “what if…”. Epizoda si nehraje na trapné korekce a jde přímo k jádru a celkem originálním způsobem nechá Avengers vychcípat dřív, než vůbec začali. Co mě brání dát plný počet je ten trapný humor (který zoufale nesedí). ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechce se mi tomu věřit, ale skutečně se mi ze všech dosavadních ofiko Marvel seriálů, které se na nás od letošního jara valí jeden za druhým, zalíbil nejvíce ten mnou nejméně očekávaný. Bál jsem se, že animovaný náhled do celého MCU bude spíše pro ty, kteří jsou zvyklí na akční animáky třeba ze sledování anime, opak je ale pravdou. Takovéhle alternativní pomrknutí na hromadu slavných postav tohoto univerza bylo silným balzámem na duši. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl je vlastně alternativní verze takzvaného “Furyho velkého týdne”. Právě návrat na k začátkům MCU a odkazy na různé projekty vlastně byly nejsilnější stránkou příběhu. Chválím též Lake Bell, která si s rolí Black Widow poradila skvěle, a vlastně mi Scarlett tak moc nechyběla (ačkoliv bych byl pochopitelně radši, kdybychom slyšeli právě ji). Velice také potěšil návrat Betty Ross, i když také v přeobsazené verzi. Stejně tak jsem uvítal návrat Agenta Coulsona do *oficiálního* MCU, zaprvé to byl dobrý throwback, a za druhé ze mě jeho gagy ohledně Steva a Thora nějaké to zasmání dostaly. Co bych epizodě vytknul je její rozuzlení - sice bylo zajímavé vidět pomstou posedlého Hanka Pyma jako Yellow Jacketa, jenže právě to změní kořeny celému příběhu. Epizoda by se vlastně mohla (měla) jmenovat “What If… Hope Van Dyne Became a SHIELD Agent And Died?”, jenže k tomu jsme nedostali žádné vysvětlení - prostě se to stalo. Za to určitě body dolů. Jinak ale mystery murder story působilo zábavně, řešení bylo v rámci možností napínavě, a bonus ta Lokiho, ten mě bavil. Palec nahoru i pro Samuela L. Jacksona a Clarka Gregga, díl rozhodně utáhli. Slabších 8/10 ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je lepší než první a druhý. Příběh a zaporák je lepší. Postavy jsou sympatycké a dobré. Animace je samozřejmě velmi pěkná.  Epizoda 1- 9/10. Epizoda 2- 4/10. Epizoda 3- 9,5/10. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda. Přesně tohle jsem si představoval, když byl seriál poprvé oznámen. Navíc Loki nikdy nebyl víc cool a to už je co říct. "Such insolence will not be tolerated. And your planet will be taken as retribution." Ps: Oceňuji zakomponování motivů z Neuvěřitelného Hulka, jelikož Marvel doteď úspěšně předstíral, že neexistuje. A ten kompromis mezi vzhledem Nortona a Rufalla byl k popukání :d "You have until the next rise of Midgard's sun to deliver my brother's assassin, or I will reduce this planet to ash and ice." ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem si říkal, co to bude za slátaninu, ale nakonec se z toho vyklubala dost dobrá epizoda. Tak takto by to vypadalo, kdyby Avengers padli. Docela jsem si přál, aby nebyl konec. Já teda doufám, že v budoucnu se na tyto díly bude navazovat a dočkáme se nějakého propojenějšího příběhu než dvacetiminutových chuťovek. Ale jinak paráda :-) ()

Reklama

Reklama