Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Talentovaný a pre učenie zapálený Samo (Tomáš Maštalír) sa často, niekedy aj proti svojej vôli, angažuje v problémoch svojej triedy druhákov, ktorú má ako ich triedny učiteľ na starosti. Spolu s ním budeme svedkami toho, čo prežívajú mladí ľudia na prahu medzi detstvom a dospelosťou. Okrem riešenia problémov svojich študentov dostávajú Sama jeho nekonvenčné učebné metódy často do problémov s prísnym riaditeľom gymnázia Ráczom (Roman Luknár) či jeho konzervatívnejšími kolegami. Skutočnú búrku v jeho živote však spôsobí až príchod atraktívnej kolegyne Klaudie (Gabriela Marcinková). Títo dvaja sa osudovo priťahujú, hoci si to zo začiatku ani jeden nechce priznať. Naplneniu tejto lásky budú stáť v ceste mnohé prekážky... (TV Markíza)

(více)

Recenze (17)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Šesť dielov stačilo, nie ženy bol seriál zlý, práve naopak. Maštalír ako učiteľ celkom sedel. Ale mená ako Hassan, Charlie, preboha veď je to slovenský seriál. A tiež desať epizód sa mi zdá priveľa. Priemerná záležitosť pri ktorej sa čudujem že niektoré epizódy su v červených číslach. Opäť ale výber prevažne zahraničných skladieb, nemal chybu. Vôbec mi prostredie školy nechýba. Už nech jojka vyprodukuje Slovanov, som zvedavý. 3* ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovenský seriál o jednom gymnáziu s hlavním hrdinou Tomášem Maštalírem jako děsně cool profesor v licenci dle nějakého belgického seriálu. Co díl to problém nějakého studenta a do toho romantická linka s další profesorkou Marcinkovou. Ve výsledku nic originálního, žádný zázrak, ale díky sympatickému obsazení, svižnému vyprávění a občasným i vtipným věcem to není úplně marné. Spíš je vidět, že se kvalita seriálů obecně na Slovensku zvyšuje aspoň po technické stránce. ()

Reklama

karelkilian 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tenhle seriál sice vychází tuším z belgické předlohy, nicméně Slováci to pojali tak trochu po svém a vsadili na mimořádně silné herecké obsazení. Jeden díl - jedno téma, které je nutné do konce epizody vyřešit. Ano, samozřejmě to vždycky dopadne dobře, což je trochu otrava, ale proč si nedopřát trochu té pohádkové pozitivity? Na čem podle mne tento seriál hodně staví, jsou hlášky, zejména mezi hlavními hrdiny Tomášem Maštalírem a Gabrielou Marcinkovou, jimž jejich role dokonale sedly. Důvodů k zasmání je tam více než dost, občas se divák i zamyslí. Za mne více než dobré, bavilo mě to a těším se na další sérii, takže dávám čtyři hvězdy. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím povedať, že toto sa Slovákom podarilo. Vtipné, pekne natočené, na dnešnú dobu výstižne, rieši to vážnejšie problémy a ku postavám si viete vytvoriť vzťah. Herecké výkony Maštalíra a Marcinkovej pomerne super, dokonca i študentov, samozrejme nie všetkých. Pri sledovaní som sa bavil a osobne dúfam v pokračovanie. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Výborne napísaný seriál. V tej záplave lacných slovenských seriálov posledných rokov, patrí Pán profesor k tomu najlepšiemu, čo televízna “zábava” ponúka. Je to predovšetkým zásluha scenára jednotlivých dielov a samozrejme absolútne dokonalého Tomáša Maštalíra. Samo Vozár mi tak nejako prirástol k srdcu, navyše všetko mužsko chlapčenské osadenstvo je sympatické a takmer všetko žensko dievčenské osadenstvo je hrozne sexi. Dobre sa na to pozerá, má to myšlienku, hlavu aj pätu. 59??? Čo Vám zase vadí j***via. ()

Galerie (391)

Zajímavosti (3)

  • Štvrtá séria priniesla nové intro. (Johnny.ARN)
  • Vojaci na sebe nemajú regulárne uniformy slovenskej armády. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama