Reklama

Reklama

Banda na výletě

  • Česko National Lampoon´s a výlet maturantů (více)

Maturanti Reggie a Dag přijedou pozdě do školy a srazí stožár na auto ředitele Mosse. Jdou do posluchárny, kde probíhá přednáška o škodlivosti drog. Dag a Reggie zmírají nudou, a tak pustí kazetu oblíbené skupiny. Škola se začne dobře bavit. Ředitel se rozzuří a nechá všechny po škole s tím, že musejí napsat dopis prezidentovi. Téma: Jak bych změnil školský systém. Jediná Lisa dopis napíše a jménem třídy ho odešle. Prezident se rozhodne studenty pozvat k sobě, aby promluvili na podporu jeho reformních zákonů. Pošle do školy senátora Lermana, aby studenty přivezl. Ten radostně souhlasí. Je totiž prezidentův rival a v setkání s maturanty vidí příležitost, jak hlavu státu znemožnit… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Nečakane príjemný film bez akýchkoľvek úchylností, teda samozrejme všetko v rámci určitých hraníc. Bavil som sa priebežne počas celého filmu, najmä cesta autobusom stála za to. Jeremyho Rennera som najprv nespoznal, ale celkom mu to hralo už v ´95. Všetko ale predčí hláška: "Heroín, čo? .... Nie, inzulín!" ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Chlastat, kouřit, brát drogy, co to jako má bejt za rebelství? Vždyť to dnes dělá už úplně každej, v posledním vydání Špačka se praví, že to patří k dobrému bontonu. Kdo chce bejt dnes rebelem a dostat se na plakátech do dívčích pokojíčků, musí číst minimálně Hégla v originále a hlavně ho chápat, páč v tom případě by byl jedinečnej, první, komu se to od půlky devatenáctýho století povedlo. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Trochu drsnější šílenost o buranských, neustále chlastajících a vše ničících středoškolácích na výletě do Washingtonu. No musím říci, že tvůrci si vůbec nebrali servítky a na diváka chrlí tvrdou kanonádu, která je i přes slabá místa poměrně zábavná, nejste-li zarytým puritánem. Navíc dnes už má film pro mě i určitou nostalgickou hodnotu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z bláznivých komedií, tentorát, je jedna třída vybraná, aby jela k prezidentovi. To že to není třída zrovna vzorná je jasný hned od začátku, je to jeden větší blb než druhý , neustále chlastaj, hulý a myslí na sex. K tomu mají děsnýho profesora a tak jedou na výlet, cesta je samo o sobě šílená až hrůza a v hlaním městě to rozjedou jak se patří. Mě spíš napadá jak takový tupci vůbec můžou studovat střední školu a připravovat se na maturitu. Jak už to v podobných komedií bývá, jsou zneužiti , ale včas to zjistí a napraví. Komedie je spíš pro otrlejšího diváka, kterýmu nevadí vulgarity a podobný humor. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi chyběl ke štěstí. :) Jedna z nejlepší crazy komedií navíc s největší koncentrací freaků na metr čtvereční (výčet by trval asi nějakou chvilku, ale tlouštík Miosky to u mě vede) . A je to jednoduše nadupaný od začátku do konce, nebere si to servítky z ničeho a obsahuje to prostě všechno, u čeho by se mohl normální člověk pobavit. Dávám 5* s tím, že jsem se královsky pobavil. Pozn. 1 - Pro milovníky Prcířů nebo Zahulíme, uvidíme je tohle jako dělaný, pro milovníky poezie natočili v roce 1989 Společnost mrtvých básníků. Pozn. 2 - Myslím, že s nějakym obsahem THC v těle by to bylo ještě o pár stupňů lepší. Pozn. 3 - Pokud máte někdo ve filmotéce Forresta Humpse, rozhodně mě kontaktujte na mail. :)) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Na cestě do Washingtonu zastaví rokenrolový řidič kouzelného autobusu Red (Tommy Chong) u samoobsluhy nazvané „Quickie Mart“, jež vlastní snědý muž jménem Ish (Marvin Ishmael), a ve které si prohlíží zboží frigidní Líza „Káča“ Perkinsová (Fiona Loewi). Tohle všechno jsou přímé odkazy na postavy a místo ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989), a to na šprtku Lízu Simpsonovou, workoholika Apua, obchod zvaný „Kwik-E-Mart“ a věčně zhuleného Ottu. (Elbarto08)

Reklama

Reklama