Reklama

Reklama

VOD (1)

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, kterou drží nad vodou pár skutečně velmi vtipných scének. Ale je to jako by film psali dva scénáristé. Po tom co se lámete v pase smíchy najednou přijde hodně laciný vtípek a dorazi to vtip trapný. Jack Nicholson je jako vždy perfektní a dokazuje, že i ze slabšího scénáře se dá něco vymačknout. No a Adam Sandler je prostě Adam Sandler. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson a Adam Sandler k sobě moc nepasují. Jinak se tahle komedie ovšem dá v pohodě užít, a to tím způsobem, jak moc máte rádi Nicholsona a Sandlera. Vtipné situace se tady vyskytují ve zvýšené míře a herci ve vedlejších rolích, jako je John Turturro, January Jones, Heather Graham nebo Krista Allen, se starají o dobrou polovinu gagů. Na zahnání nudy ideální komedie. ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Nicholson tady "řádí"... , je opravdu skvělý.... (nedokážu si představit tento film a vůbec ne hodnocení bez něj).. Sandler tady docela ujde, super pidi role H.Graham a nepřehlednuté Galaxie v podání W.Harrelsona :-) Film mě pobavil.... ale kdybys si měl vybrat zda jít na kurs nebo slibovaný rok u soudu, šel bych asi na ten rok (vědět co mě čeká), protože bych Nicholosona asi zabil ... :-) A M.Tomei? Tak ta je hezčí a hezčí.. :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech lepsich Sandlerovo filmu, u kteryho je nejvetsi problem nevyrovnanost deje, misty to je naklad jak hovado, ale pak se zase treba chvily nic moc nedeje. Jinak vtipy jsou fakt paradni, Nicholson a Sandler se k sobe docela hodi a oba jsou perfektni a navic tu je spousta skvelejch cameo roli, z nichz hlavne za zminku stoji Turturro, Reilly a Harrelson. Skvela zabava. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Šílenství u psychiatrů není žádná novinka. letos ale zaválel ten, který postřílel v Iráku skoro celou vojenskou jednotku a původně přijel uklidňovat vojáky. Nakonec ho musel přesným výstřelem zrušit voják a tím i jeho psychiatrickou a lidskou kariéru. Vopjna není kojná.***Tato komedie je ale o něčem jiném. Žertuje často tam, kde já se chvěji. Pláče tam, kde já se směji. Inu moc jsme se nesešli. Ale je to přece jen komedie, a já jsem jen divák.***(8.10.2010) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 75 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Kvůli filmu se Jack Nicholson (Buddy Rydell) vůbec neholil a nestříhal několik týdnů, proto vznikaly pomluvy a fámy, že se z něj stal alkoholik. (lesumir)
  • Když jde Dave (Adam Sandler) směrem k letištní kontrole, má na rameni tašku. Poté, co se rozloučí s přítelkyní, ale po tašce není ani památky. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama