Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

jirijost 

všechny recenze uživatele

Moc šancí jsem tomuhle seriálu nedával, pilotní díl mě vůbec nezaujal, ale řekl jsem si že to nějak přetrpím a kouknu i na pár dalších dílů a hned od druhého dílu mě Anger Management začal bavit. Na Dva a půl chlapa to sice zatím určitě nestačí ale Charlie Sheen opět řádí. Spousta vtipných scén, ke kterým pomáhají i ostatní herci. Po pár prvních dílech dávám zatím čtyři, nevypadá to vůbec špatně. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn. Občas mi tam dosť nesedela "hudba", ale inak dobrý nápad a prekvapivo dobrý Charlie Sheen... Ak to porovnám so ZPÁTKY DO STUDIA (ktory prišiel po FRASIEROVI) je Anger Management (ako "nasledovník" DVA A POL CHLAPA) slabším počinom. Znesiteľným a vtipným, len som prekvapený, že má väčší úspech než Grammerove eskapády... __Napokon sa zo sitcomu stala dokonalá náhrada za 2a1/2... ()

Reklama

Expertt 

všechny recenze uživatele

Charlieho Sheena jsem měl vždycky jako herce rád, ještě i před jeho asi největším hereckým úspěchem TAHM a příliš jsem ho neodsuzoval za jeho osobní život, ale je fakt, že už se to asi na něm začíná trochu podepisovat. Po deseti letech v nějvyšších kruzích dokázalo skolit už kdekoho. Tento seriál mi zkrátka moc nesedí..a ačkoli se od TAHM až tak příliš neliší, tak to jsou dva diametrálně rozdílně světy. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Úvodná scénka seriálu geniálna. A aj prvá séria vcelku vydarená a na 4* by mi zrejme vyšla. No v druhej (90 epizódnej !!!) sérii sa vtipy začali opakovať a Charliemu chýbali výrazné vedľajšie postavy Alana,Jakea,Berty,Evelyn,Rose,Herba,Judith a ďalších aby seriál fungoval lepšie. No a samozrejme tiež kreatívnejší scenáristi. Charlie to tak ako som už písal ťahal čo to šlo a minimálne potvrdil, že to v sebe stále má a že keby nerobí chujoviny, tak stále mohol byť najlepšie plateným seriálovým hercom na svete. Miesto tohto Kurzu sebaovládania, mal Charlie Kurz sebaovládania naozaj podstúpiť a dočkali by sme sa miesto ľahko nadpriemerného sitkomu s pár vydarenými gagmi a hláškami plnohodnotných ďalších pár sérií najlepšieho komediálneho sitkomu všetkých čias.  60% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Moje neochota vyzkoušet cokoli nového a obzvláště v seriálovém světě mne od tohoto díla držela daleko dost dlouho. Nedávno jsem se však nudil a v televizi nedávali nic jiného. Proto jsem tedy nechal tento pořad puštěný jako zvukovou kulisu. Nedělal jsem si žádné velké naděje, ale to co jsem slyšel se mi velice zamlouvalo a já tak byl postupně vtažen do děje touto jednou jedinou, zcela náhodnou epizodou a to ještě nutno přičíst hendikep v podobě českého dabingu! Dnes už mám odsledovány čtyři díly a tak se cítim fit komentovat. Charlíeho před lety vyhodili z Dva a půl Chlapa, což byla osudová chyba, kterou si seriál podepsal svůj rozsudek smrti. V reakci na to vznikl Kurz sebeovládání, kde herec všem dokázal, že pořád nepatří do starého železa a že má stále své kouzlo. Uroveň jednoho seriálu šla tímto prudce dolů, zatímco druhý slaví úspěchy a jeho kvalita se přiblíží ke zlatým časům výchozího seriálu. Jelikož je dílo v klíčových věcech velice podobné, vypadá to jakoby tímto Dva a Půl Chlapa zažilo znovuzrození, pouze tedy v úplně jiném seriálu. Skoro jako kdyby převedli z minulosti jen to dobré, co zaručeně fungovalo a bezpáteřního bratra a tlustého uprděného syna zanechá ochotně druhému seriálu. Zde si můžeme vychutnat nový začátek trochu jinak a z toho co jsem viděl, zatím vše funguje tak, jak má. Tímto neříkám že Kurz Sebeovládání je ve výsledku lepší nebo horší, ale jednodnoznačně jde o vylepšení toho, co se z Dva a půl chlapa nakonec stalo. Za to samozřejmě připisuji většinové zásluhy Charlie Sheenovi. 75% ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • V prvních 15 vteřinách prvního dílu říká postava Charlieho Sheena, že ho nemohou vyhodit a že když ho nahradí tím druhým chlápkem, bude to uplně jiné. Rčení je odkazem na jeho vyhazov ze seriálu Dva a půl chlapa (od r. 2003) a nahrazení jeho samého Ashtonem Kutcherem. (S.W.A.T)
  • Pretože sa Selma Blair (Kate Wales) sťažovala na pracovnú morálku Charlieho Sheena (Charlie Goodson), nahnevala herca natoľko, že prinútil producentov seriálu, aby ju vyhodili. (Sufferer)

Reklama

Reklama