Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Nicholson tady "řádí"... , je opravdu skvělý.... (nedokážu si představit tento film a vůbec ne hodnocení bez něj).. Sandler tady docela ujde, super pidi role H.Graham a nepřehlednuté Galaxie v podání W.Harrelsona :-) Film mě pobavil.... ale kdybys si měl vybrat zda jít na kurs nebo slibovaný rok u soudu, šel bych asi na ten rok (vědět co mě čeká), protože bych Nicholosona asi zabil ... :-) A M.Tomei? Tak ta je hezčí a hezčí.. :-) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ale jo, až na ten pateticky blitkoidní ucancaný konec na stadiónu (ó, jaké překvapení!), jsem oscilovala mezi chvilkama nudy a chvilkama uchechtávání. Sandler až tolik nelezl na nervy, John Turturro byl super psychouš, Woody Harrelson byl pěkná bukvice, Luis Guzmán ošklivá bukvice a Jack Nicholson je prostě klasicky odpudivě roztomilý - kdo by mu odolal?;-) Jako bonus kříženec kočky s hrochem ve slušivém oblečku. Obstojná komedie, nic víc, nic míň. 65%. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Pobavila jsem se. A to říkám s plným vědomím a svědomím člověka, který naprosto nic nečekal, a jestli něco, tak trapas. Přelet nad kukaččím hnízdem to teda, Jacku, není, ale když ty umíš zahrát všechno - a s grácií. Psychosedánky mě asi pobavily ze všeho nejvíc a taky asertivní John Turturro :-)), ale co bylo zoufalé - po milionté "citové vyblejvání na stadionu+mikrofon+cedule" - na to už by měl být nějaký filmový předpis. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Komedie, která splnila to co sem do ní vkládal a to že mě to pobaví, nicméně je to fakt hodně nedotažený, sice Nicholson i Sandler jsou dobrý a camea Harrelsona a McEnroea jsou geniální, ale myslim, že se to dalo daleko víc a hlavně líp a nápaditěji vygradovat, příběh na to určitě měl a půda pro to připravená taky byla, jen to využít. Slabší 4* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jako pohodový zábavný relax ok, ale vzhledem k hvězdnému obsazení i jinak schopnému Peteru Segalovi jedno velké zklamání. Sandlera mám hodně rád a považuji ho za dobrého herce, pokud ho někdo přinutí hrát, Nicholsona zbožňuji a je pro mě nejlepším hercem vůbec, ale tady se věci jaksi nesešly. Oba sice mají hrát svůj standard a také ho předvádí, ale dementní scénář včetně strašidelné pointy sráží jejich zábavný projev do sféry nepříjemné sebeparodie (především tedy v případě Nicholsona). A navíc absentuje nápaditý dialogový humor, který je vytlačen přiblblými emocionálními výlevy nebo lacinější fyzickou srandou, jakkoli je například bitka s pobožným J.C. Reillym výborná. Na jedno zhlédnutí za slušné 3*. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 75 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Poslední film herečky Lynne Thigpen (Brenda Daniels), která zemřela měsíc před jeho uvedením do kin. Snímek je věnován její památce. (ČSFD)
  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)

Reklama

Reklama