Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tom, ako uniesli malú Olu, sľúbil detektív Robert Goc (Piotr Adamczyk) jej matke (Marieta Zukowska), že sa nevzdá pátrania po nej, dokiaľ ju nenájde a neprivedie späť domov. Avšak ako roky v pátraní po Oli (Julia Wieniawa-Narkiewicz) plynuli, osamelý policajt, ponorený príliš dlho v špine a svinstve sveta pedofilov, začína zisťovať krutú a nepríjemnú pravdu o sebe samom. (sochoking)

(více)

Recenze (59)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca psychologická thrill dráma postavená na námete únosu malej Oli, ktorú jedného dňa zláka na karamelku jeden ruský pedofilný nechuťák! A tak sa roztáča dlhoročné hľadanie ihly v kope sena vo svete pedofilných zvráteností. Sympatický detektív Robert sa do toho poriadne ponoril, a napokon sám dopláca na svoju zanietenosť do celého prípadu (hoci by to sám o sebe nikdy nepovedal). Film má vynikajúce tempo, hoci sem tam sa tam až zbytočne príliš tlačilo na pílu - a najmä tá záverečná "čistiaca" scéna bola na môj vkus už príliš... Ale inak skvelý film, so silnou témou a ešte silnejším odkazom podaným často úplne bez servítky. 4* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega vie točiť filmy pútavým spôsobom, o tom žiadna debata, no permanentne sa nedokáže vyhnúť nezmyselným scénam, počas ktorých buď zbytočne tlačí na pílu, alebo sú tak extrémne primitívne, že človek nemusí byť ani mimoriadne bystrý, aby mu veľmi rýchlo došlo, že toto bude opätovne jeden z tých jeho filmov, v ktorom sa budú postavy správať tak drbnuto, že sa v konečnom dôsledku samotný snímok napriek všemožnej snahe ani nemôže považovať za seriózny. Ja som naozaj chcel veriť, že to bude tentokrát iné, no po 45 minútach som to už viac nedokázal pozerať, keďže toto je tak extrémne primitívny scenár, až ma to uráža .. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„STRÝČEK KIRYL MILUJE DĚTI…“ Případ ztracený polský holčičky. Unesena do Ruska. Ty vole, ten ruskej systém… Jasně, tady v Evropě všechno kurevsky přeháníme, ale voni… - jestli teda Poláci schválně nepřifukujou…, ale co je mi známo o Rusácích, tak… Takže, i když se mně občas nechce věřit, beru to jako realitu. Naštěstí tady v tom příběhu nedbá pravidel ani polda, takže zmrdi mají celkem rovnocenýho protivníka. Bohužel pak začne pokulhávat scénář. Je to plný hnusnejch a nesmyslnejch emocí. A taky kreténskýho chování, nebo, dobře…. chování, kterýmu nerozumím. Zbytečně. Páč ten nápad byl dobrej! Ovšem udělat po tom všem z poldy dementa… prostě nejde. Vole nejde! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Scénář vznikl podle dokumentárních filmů. 2.). Patryk Vega doufal, že tímto filmem strhne vlnu k boji proti obchodu s dětmi. 3.) Thx za titule „Jana Děžinská“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Uf, tak tenhle psychologický očistec pedofilním peklem opravdu nedoporučuji nikomu kdo má malé dítě, protože pak se od něj už nehne na krok. Patryk Vega je drsňák co seká jednu tvrdší mafiánku za druhou, ale tady to je úplně jinej level. Zažere se to do tebe a drtí tě to, strašně moc. Nikdo jsem u filmu necítil takovou tíseň z toho co se ve filmu odehrávalo. Tohle opravdu slabší povahy budou mít dost těžký vydýchat. Jasně jsou tam věci, které mě úplně nesedli, ale emočiní a obsahová podstata je natolik silná, že to přebijí. Jen doufám, že tohel z hlavy vytěsním co nejdřív, protože to tam fakt nechci mít, nepamatuji si kdy mě obsah filmu tak moc bolel, jako tohle. Tohle je teda Patrykův majstrštyk, který každýho kdo má v sobě city naprosto rozseká. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Piotr Adamcyzk behá po svete a hľadá malú Olu, ktorú uniesli z pred jej domu, ked sa hrala, zatiaľ čo namrdaný matkin trtkač chrápal na gauči. Ako čas plynie, osamelý, vytrvalý policajný vlk Adamczyk si uvedomuje, že za tie roky pohybovania sa v sračkách a špine sveta pedofilov, nie je niečo s ním v poriadku. Po čase zisťuje nepríjemnú pravdu o sebe. Osobne nie som veľkým fanúšikom multi kulty filmov, kde i Poliak rozpráva s Poliakom po anglicky, pretože podobne ako dabing, tak i toto u mňa uberá filmu z hodnotenia, ale pomerne efektný a silný záver to slušne vybalancuje. Preto som sa rozhodol dať filmu štyri hviezdičky. 70% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • V čase 00:07:10 môžeme jasne vidieť na ceste Kia Ceed 2. generácie, ktorá sa začala vyrábať až v roku 2012. Dej filmu sa ale odohráva v roku 2004. (LuciusDLX)
  • Paralelne s filmom vznikla trojdielna miniséria pre televíziu Canal+. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu sa začalo vo februári 2019 v Poľsku. (LuciusDLX)

Reklama

Reklama