Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (62)

Gamebler odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju vesmírnou tématiku. Nejspíš proto jsem to vydržel celé. Bohužel jsem byl akorát počas celého seriálu neuvěřitelně nasranej. Nechápu jak mohli na tak důležitou misi vybrat tu nejvíc psychicky nestabilní posádku co se našla. Zároveň tam po nekolikaletem treninku spolu na té lodi akorát snaží snad až schválně vzajemně nasírat a ojebávat. Drama příjde hrozně umělý. Charaktery radikálně zmení osobnost kvuli tomu aby se mohly hádat celou epizody s nekym a další epizodu jsou zas ti nejmoudřejší když sledují jak se jiný 2 členové posádky hadaj. O te casti ktera byla na zemi radši nemluvim to už vubec nemám slov a často jsem skipoval. Celej serial vubec nedává smysl a je mi líto že odpad jako tento seriál vyšel na svět. ()

Benjamin_L 

všechny recenze uživatele

Prvni a poslední díly docela dobré, ale mezitím jsem z těch prázdných dialogů málem umřel nudou. Navíc mě rušila filmařská nedůslednost, kdy ve flashbacku vypadají postavy naprosto identicky jako v předchozí scéně o 15 let později, nebo směšné pohupování postav předstírajících stav beztíže, zatimco se jim houpou vlasy nebo sluchátka na krku. Nelogičností a nesmyslů tam je dost a jestli někdy lidé poletí na Mars, tak takhle to vypadat nebude. :) A Matta, toho jsem na konci už skutečně nenáviděl! ()

Reklama

kaza 

všechny recenze uživatele

Dalsi z nekonecne rady netflix zbytecnosti. Vzdavam v 5. dilu - rozplizle, nudne, o vztazich posadky a jejich rodinach nam toho serviruji otravne moc, ale o misi na Mars prakticky nic. Dobrou polovinu casu berou ubijejici vztahove dialogy na Zemi, druhou polovinu totez v raketce. V posadce je kapitankou americka mamca, nechybi cinska lesba, cernoch, ani rusky potizista. Velka "parada". ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Vesmír, kosmonauti, případně kolonizace jiných planet mě zajímá, ale tenhle seriál Netflixu o misi na Mars zrovna moc nevyšel.Téma skvělé, akorát by to chtělo zpracovat jinak a lépe. Z Měsíce, Marsu ani vesmíru jsem toho moc neviděla, zato tunu nepřesvědčivého patosu a banálnosti plného vět jako: "Jsem na svojí rodinu moc hrdá, miluju vás," v každém díle, přitom potoky slz a vykonstruovaných rádoby emocí a nudných, nicneříkajících vzpomínek třeba na první krůčky své dcery nebo nemoc manžela, koho tohle ve sci-fi seriálu interesuje? Ano, je lepší se nehádat a je lepší svět bez válek, ale takovéto moudra víme i bez tohoto seriálu. Skoro až úsměvný, laciný a naivní kýč.Viděla jsem skoro výhradně jen záběry z rodné planety nebo interiér kosmické lodi, kosmos jsem zahlédla jen na pár sekund a ještě z rychlíku. A ty rádoby potíže z lodi bez jakékoli gradace nebo napětí? Raději bez komentáře. Dávám půlku hvězdy za námět, první cesta kosmonautů na Mars. Jinak je to vážně dílo. :) ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Partička narušených jedinců putuje na Mars. Podle toho to taky vypadá. Bezpohlavní černoch, lesbická Čínanka, slepý a frustrovaný ruský důchodce, nekompetetní velitelka s permanentním PMS a traumatizovaný Ind. Na Zemi se to hemží kriply, uplakanými adolescenty a neschopnou NASA . Tak s chutí do toho. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama