Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

Driscoll odpad!

všechny recenze uživatele

--- [TV] --- Co dodat... Sledovat tenhle film kontinuálně od začátku do konce znamená hazardovat se zdravým rozumem. Sice nechápu, jak se takový paskvil může někomu líbit nebo jak ho někdo může vysílat, ale dokáži to respektovat; ale nikdo už mě nedonutí, abych se na to koukal znova... ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Co se dá napsat o něčem co je divný už jen svým námětem ? Nikdy nenatočíme Bond film , v českých poměrech. Nemám tušení jestli naše malá zemička má nějaké svoje špiony a nebo tajné agenty , ale jestli vypadají takhle , tak se nedivím že máme věčně nějaký problémy. Divnej film z nesympatickýma hercema a divným vším ostatním. A nezachrání to ani celkem pěkná tvářička dívčí hrdinky - bohužel. ()

Reklama

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

byl jsem nucen to vidět ....... celé ...... ještě teď roky poté mne budí ze sna ten hlas .... hlas Vaška Hrušky ..... doprovází ho sled těch nejhorších záběrů na které měly mé oči tu "čest" pohlédnout ....... pak se k tomu přidá magistra kutláková (no, sice není z tohoto filmu, ale mluvím o snu) ........ pak jsem se probudil zalit ledovým potem vydávajíc zvuky smrtelného chrapotu ......... pak přijde ten hodný pán .......... ten v bílém plášti .................. pohladí mne po vlasech a dá mi pár prášků........ pak odejde a vypíše další řádky do složky: "PACIENT Č.3459912" .......... celá složka začíná slovy: pětitisící dvoustý sedmdesátý šestý pacient který viděl TEN film ....... jak rád bych měl u sebe žiletku ........... PS: nejhorší film všehomíra, je tak hrozný že není ani zábavný ()

Sosak odpad!

všechny recenze uživatele

Ten "film" je jako krknutí po cibuli. Soukup je netvor a nese poměrně velkou část na výkopu hrobu českého filmu. Opravdu nevím, komu by se něco jako tohle mohlo líbit...abych se u toho já sám byť jen usmál, tak by bylo potřeba vyměnit mi mozek a tělo. Už jenom ten oficiální text distributora naznačí, že asi nejde o něco inteligentního, nebo nedej bože o nějakou legraci. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Hodnocení odpad! dávám jen filmům, z nichž není vidět nic jiného než fušeřina nebo póza. Tenhle film je sice mimořádně nepovedeným důkazem, že Soukup vůbec nemá ponětí, čemu my normální lidé říkáme crazy komedie, ale přesto myslím, že snaha a naivita tohoto nepoučitelného režiséra je upřímná. Navíc ten film je tak špatný, že právě díky tomu se můžete takovým zvráceným způsobem i pobavit. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama