Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Co se mi vybaví, když slyším název filmu "Jak ukrást Dagmaru"? Jeden nudný večer před osmi lety, nezajímavý televizní program a upoutávku na "českého Bonda". Ano, to mne zaujalo, na Nově tomu říkali prý komedie. No, nebyla to komedie, nebyla to parodie, byla to přímo TRAGÉDIE. Nechápu, co na tom autor, herci nebo štáb viděli! Vždyť tohle byl humor pod úrovní Go-Go Show! Trapné, nudné, nevtipné, plné idiotského smíchu Jaroslava Sypala a blbá blondýna Petry Martincové. Jestli měl být tohle pokus o překonání "kvalit" třetího Byl jednou jeden polda, tak se to vážně povedlo. V tom případě autorům fakt gratuluju! ()

Driscoll odpad!

všechny recenze uživatele

--- [TV] --- Co dodat... Sledovat tenhle film kontinuálně od začátku do konce znamená hazardovat se zdravým rozumem. Sice nechápu, jak se takový paskvil může někomu líbit nebo jak ho někdo může vysílat, ale dokáži to respektovat; ale nikdo už mě nedonutí, abych se na to koukal znova... ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Je to prostě nekoukatelné. V jakékoliv době, v jakékoliv společnosti, s jakoukoliv drogou. Neexistuje nic, co by člověka přimělo to sledovat ba dokonce se tím bavit. Tak nějak si představuju konec světa podle mayského kalendáře. Všichni lidé se budou dívat na Jak ukrást Dagmaru (nevím ještě proč, ale asi nějaká podivná shoda okolností) a během prvních třiceti minut se povraždí celý západní svět, v dalších třiceti minutách shovívavější východ. Než film dojde zdárně ke svému konci, nezbude na zemi nikdo, kdo by o tom podal svědectví. ()

BASE odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že je takový film možný. Byl jsem na něj připraven, ale realita předčila mé očekávání. mmch. od té doby pan Soukup už nic netočí? že by se zalekl sám sebe?kam umělecky směřovat dál, že............možná se ale spíš bojí producenti, pokud má Webb pravdu : "Kinovýdělky v ČR: 1 464 900 Kč, počet diváků v ČR: 16 463", tak myslím, že si producent a režisér v jedné osobě podřezal pod sebou větev. Tenhle produkt bych ještě tak chápal i když stěží pro rok 1991..... ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávám moc těchto nejhorších "ocenění", ale ač jsem dlouho přemýšlela a hloubala co by mě v tomto filmu aspoň nějak zaujalo, abych mohla dát aspoň jednu hvězdičku ... tak jsem stejně na nic nepřišla. Jaroslav Sypal se mi jako herec vůbec, ale vůbec nelíbí. Já zastávám myšlenku, že ten, kdo se nenarodil s komediálním talentem, tak tomu nepomůže ani svěcená voda k tomu, aby někoho upřímně rozesmál a to je v tomto případ pana Sypala ... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama