Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Soukup po revoluci chtěl navázat na úspěch prvního Kamaráda do deště a povedlo se mu to asi částečně. Perfektně vykreslil porevoluční dobu, kdy byl z každého těžký podnikatel. Vrací se i pan Kadlec v podání Augusty a jeho švára Bureš. Příběh je pomsta záporáků z jedničky, takže nečekejte žádnou originalitu. I když je dvojka obecně zavrhovaná, mě se líbí atmosféra i příběh a zas tak hrozné to není. V porovnání s Nahotou na prodej nebo "Blbcem" Sobotou je Kamarád do deště 2 jasný vítěz porevolučních flicků. A Krainová byla fakt hezká holka. 3* ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu jedničky se Soukup pustil do dvojky. Zase tu máme Lukiho se Ságem, jen jedem v drsnějším prostředí. Mafiáni už nekradou žigulíky, mají teď peugeoty a renolty, Plesnivé bundičky vystřídala fialová saka, jen ty bílé ponožky v mokasínách a sandálech zůstaly. Teď už nejde o tržby o pejsany, teď je doba drsnější - do sametové republiky přišly drogy. A znovu říkám, máme tu další konzervu, tentokráte ze začátku devadesátek - což byla taky jízda. Jo tehdy ještě Mára Vašut s culíkem v tričku s nápisem KGB neměl problémy s prostatou a necpal nám, že je vinař. To byly časy. Za dealera Vacka dávám o hvězdu navíc :-) * * ()

Reklama

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kolik odpadů by zdejší honorace na film navalila, kdyby to nenatočil Soukup.Tady je to někdy jak v pakárně.Kdejakej skutečnej odpad tu svítí pěti hvězdami jen kvůli jménu režiséra, nebo představitele hlavní role a Soukup, kdyby natočil Motýlka se Steve Mc Queenem, tak sklidí výsměch.:)))Tupci ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Většinou tady jede samá kritika, ale na počátku devadesátých let to byla česká klasika. Byli jsme zásobováni neuvěřitelným množstvím "západních" hovadin, protože to bylo IN, když jsme vstoupili do té Evropy. Tohle ale byla klasika naší doby, tak to bylo a i když je pár věcí přehnaných a přitažených za vlasy, byl to obraz této doby. A to musím vyzdvihnout Karla Augustu. No nebyl vynikající? "Hello Kadlec". ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno, v našem městě, se Sagvan s Ludvíkem v rámci Discopárty předváděli jako barmani. A proto slavnostně prohlašuju: Tenhle film má smysl. Díky němu Sagvan dneska nemusí žebrat a může čerpat z jeho odkazu na podobných disco parties. Ale slyšel jsem taky, že Sagvan prodává V Grónsku ledničky. Takže teď nevím. Každopádně, jako titán českého filmu si zaslouží naši úctu :o)) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Filmová diskotéka Brooklyn existuje i ve skutečnosti, a to v Praze 5 na Stodůlkách. Jejími majiteli byli po určitou dobu dokonce Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi. Exteriéry však byly natočeny jinde. (AntonioG33)
  • Lukáš Vaculík souhlasil s účastí na filmu až poté, co Jaroslav Soukup několikrát přepsal scénář. (korbitch22)
  • Režisér Jaroslav Soukup potreboval dievča, ktorej by diváci uverili, že je luxusná prostitútka, a preto si z agentúry "Czech models" vybral osem dievčat, z ktorých v konkurze najlepšie obstála Simona Krainová s nulovou hereckou skúsenosťou. (Raccoon.city)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama