Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Prokazatelně horší než první díl. Herecké obsazení je na tom opět výborně. Film funguje lépe jako krimi nebo tak nějak než komedie. Vtipné scény tu jsou, ale je jich o trochu méně než v jedničce. Už příběh mě tolik nezaujal. Určitou kvalitu film má i po více shlédnutích, ale na jedničku to rozhodně nemá. Takže to vidím jen tak na 64% = *** ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ale tenhle film je lepší než většina toho, co vzniká v Česku v dnešní době. Nicméně spousta klenotů české kinematografie je na čsfd zavalena odpady už jen z principu, takže nezbývá než nad tím mávnout rukou. Já se skvěle bavila i když jsem film viděla snad po deseti letech - a nemohla jsem se odtrhnout od obrazovky. To se mi u českých filmů stává opravdu, opravdu zřídkakdy - proto si dovolím trochu nadhodnotit :) Příběh je na naše poměry originální a poutavý a herci přesvědčiví - hlavně Krainová se mi líbila. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se koukla i na dvojku, když už to dávali v bedně. Jendička mě překvapila a zaujala, ale dvojka už tak moc ne. Pořád je to fajn film, na který se dá dívat, film takový trochu jiný než jiné české filmy, co znám. Sagvan tady vlastně ztvárnil skoro životní roli, protože pak už se skoro nikde neobjevil... Líbí se mi, jak kluci Kadlece vždycky vypečou, zápletka taky byla fajn, ale jinak to asi není film tak úplně pro mě. Jednička se mi líbila o chlup více. ()

Skytavka 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi mimozemšťan, anebo mi sentiment zakalil vnímání, ale cifru 44% absolutně nechápu. Viděla jsem hromadu lepších filmů, ale tohle v životě nesrovnám s takovou břečkou, jako je třeba "Líbáš, jako Bůh", které má podobné hodnocení. Krainová je překrásná. Neviděla jsem hezčí ženskou. A ti dva? I ten Sagvan to tak perfektně odlehčuje a Augusta je přesně tak nechutnej, jak má být nechutnej správnej záporák. Ten je absolutní jednička! :) O muzice ani nemluvě. Dokonalé! Co asi nepopřu, že pokud jste kuřáci, tak po shlédnutí si asi budete muset jít zapálit :-) PS: jo a ještě nesmím zapomonout vyzvednout Vávru... ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Naprostá lahůdka - hlavně Marek Vašut mě svojí hereckou kreací úplně odrovnal a také Sagvan Tofi zde opět předvedl svoji extratřídu, oběma právem náleží čestné místo v mé sbírce hereckých kuriozit (Marek též za roli drsného očka Martina Tomsy). A Sagiho supernehláška s anglickou královnou a kačerem Donaldem... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Jaroslav Soukup potreboval dievča, ktorej by diváci uverili, že je luxusná prostitútka, a preto si z agentúry "Czech models" vybral osem dievčat, z ktorých v konkurze najlepšie obstála Simona Krainová s nulovou hereckou skúsenosťou. (Raccoon.city)
  • Režisér filmu Jaroslav Soukup často zápasil s výkony Karla Augusty. Ten byl totiž na přísné dietě, která zahrnovala pouze jednu vypitou lahev bílého vína denně, což samozřejmě časem vedlo k zhoršujícímu se zdravotnímu stavu i hereckému projevu. Soukup říkal, že musel často poslat Augustu si loknout, aby dokázal předvést požadovaný výkon. (korbitch22)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama