Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem velký fotbalový fanda, nemohl mě věčně pozitivní optimista Ted Lasso minout. Co postrádá ve své fotbalové neznalosti, dohání svou lidskostí, pokorou a snaze najít v lidech to nejlepší. Asi se nemusíme bavit o tom, jak moc by to v realitě propadlo, protože většina dnešních fotbalistů jsou jen primadony, kteří potřebují trochu seřvat. Nicméně na poli čisté seriálové fikce jsem si tento přístup vychutnal. Drtivá většina postav je sympatická a brzy se nechají nakazit Lassovým přístupem k životu - stejně tak jako většina diváků během sledování tohoto seriálu. Krásná milá minisérie, která potěší i nefandy kulatého nesmyslu. 85% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou sezónu už klidně vidět nemusím. Je to víc sitcom, než seroš a to nejlepší se vešlo do prvního dílu. Možná jsem se na to neměl tak těšit, ty oslavný ódy jsou nadnesený. Taky by pomohlo, kdybych neměl tak rád fotbal. Takhle mi to přišlo jako svýho druhu sci-fi (ne úplně dobrá, protože neuvěřitelná). ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série: Sport nemusím a už vůbec ne fotbal. Když vidím nějakého uřvaného agresivního fanouška, jak dělá kravál, nebo rozmazleného simulanta povalujícího se na trávníku, je mi zle. Tento seriál jsem si pustil a čekal jsem, že nedokoukám díl. Mýlil jsem se. Tohle není o pitomém fotbalu, tohle je jemná a hodně příjemná sonda do duše, na kterou se dobře dívalo. Ano, pár dílů uprostřed bylo slabších, ale v průměru to byl dobrý divácký zážitek a další sérii, jestli bude, určitě zkusím. (52%) ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapení roku. Ačkoliv je pro mě fotbal naprostá španělská vesnice, tak tohle příjemné komediální drama osloví snad každého. Hlavním tahákem je samozřejmě energický a skvělý Sudeikis, nicméně i ostatní postavy velice rychle přirostou k srdci a všechny jejich strasti i úspěchy prožíváte s nimi. K tomu navíc obrovská porce upřímného lidského humoru, který člověka v těchto dobách vyloženě pohladí. Jednoduše báječné! ()

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrobce předražených ohryzků se pokusil lidstvo rozesmát a protentokrát k tomu nezvolil ceník svých produktů, ale celkem pohodový a vtipný seriál ze světa fotbalu. I když o fotbalu tento seriál až tak moc není, spíše o mezilidských vztazích, které je potřeba narovnat, aby byl jakýkoliv kolektiv úspěšný. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (22)

  • Na konci epizody hraje píseň „Harmony Hall“ od Vampire Weekend. (Duoscop)

Reklama

Reklama