Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Drama o příčinách a dopadech krize zneužívání opioidů v Americe, které sleduje osudy jejích viníků, obětí i právničky, co se snaží celé tragédii přijít na kloub. (Netflix)

Recenze (42)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Richard Sackler je na kudlu do ledviny. Celý zvrácený systém kolem něj by si ji zasloužil také. Jelikož systém nemá ledviny, funguje si vesele dál. Ty úvodní vsuvky s rodiči mrtvých považuji za zcela zbytečné. Místo toho bych viděla raději něco více z rodiny, která si krásně vydělává na produkci a distribuci drog. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tato sérka celkem polopatisticky ukazuje jak si Amerika zadělala na velký opioidní problém, který sice někdo chtěl řešit ovšem prachy opět zvítězily a nic se nestalo. A to ještě nepojala (série) syntetický  Fentanyl, který je ještě horší a nikdo z jeho uživatelů neví zda se po jeho požití vůbec probudí...Týká se to Kanady i zbytku Ameriky...Jojo když politici kryjí mafiafarmafirmy, tak se asi nic nezmění. Za mě vlastně nepřekvapených 75% ()

Reklama

aquiver 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený a silný seriál o zneužívání OxyContinu v Americe. Kde je ta hranice, kdy je lék na bolest  návykový a pacienta poškozuje ještě víc, kritika komerčního korporátu, kterého zastupují holky se sexy úsměvem, a manipulací vnucují lékařům něco, co vůbec neznají, a samozřejmě dopad na společnost... 80 % ()

Soundtrack 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, který nahlíží na zneužívání léků (drog) z více úhlů pohledu - výrobci, prodejci, oběti a právníci. Je to seriál o čím dál tím víc aktuálním problému závislostí na všeličem. Fakt mě překvapilo, že OxyContin je k dostání i v ČR (samozřejmě na předpis). Taylorovi Kitschovi jsem hodně fandil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Vážné téma zpracované zábavnou, místy odlehčenou a líbivou formou, která ovšem nijak neubírá na naléhavosti a dané téma nijak nebagatelizuje. Konkurenční Dopesick, který zpracovává stejnou věc sem sice ještě neviděl, ale mám ho už delší čas na seznamu a pokud je ještě lepší než Painkiller, budu se do něj muset brzy pustit. Uzo Aduba skvělá a rád bych jí viděl častěji a ne jen v menších projektech…70% ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama