Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrnej horor z osmdesátých let, kterej těží jen a pouze z kvalitně hláškujícího detektiva a z posledních 15ti minut, kde to mladá dvojice rozjede s plamenometem a brokárnou, navíc posléze ještě v malým náznaku se sekačkou a rozstřeluje tam a upaluje chodící mrtvoly ovládaný nějakým slizkým bordelem z vesmíru, kterej má rád mozky a doplňuje je ještě nasranej detektiv s pistolí, ale to je tak všechno, protože v první hodině se toho fakt moc neuděje, gore prakticky žádný a masky průměrný a vražd je hodně střídmě a dalo by se říct, že tam vlastně skoro ani nejsou ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Perfektní americké béčko z 80-tých let, ve kterém divák dostává naprosto vše, co může od podobného snímku očekávat. Ujetý sci-fi start střídá černobílá slasher část, která diváka uvádí do příběhu odehrávajícím se v jedné americké škole 27 let poté. Ústředními hrdiny příběhu jsou dva hláškující studenti, z nichž jeden naráží na dívku snů a ve snaze ji získat se zaplétá se školním bratrstvem. Tím ovšem nechtěně roztáčí krvavý kolotoč explodujících hlav, zombies (včetně psů i koček) a povolává do akce staršího, neméně hláškujícího detektiva v podání Toma Atkinsna. Opravdu vydařené hlášky a komické situce střídají zdařilé masky a efekty s optimálním množstvím krve. Samozřejmě také přichází na řadu nezbytné dívčí sprchování, které spolu s nářezovým koncem včetně plamenometu dotváří tu pravou béčkovou zábavu. Herecké výkony odpovídají celkovému ražení snímku a divácký zážitek nijak nenarušují. Hlavní ženská postava, která má ve snímku úlohu – za vším hledej ženskou, je velmi atraktivní a také se samozřejmě nezapomene před kamerou trošku poodhalit. Krom ní a výše třech zmíněných obsahuje dílko ještě celou řadu neméně zábavných postav. Já se bavil na plný počet. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Klasické béčkové sci-fi, které tak trochu připomene Cronenbergův Shivers či novějšího Slimáka. Osmdesátkové účesy, hudba, lepé děvy a neplodná konverzace studentů. Začátek se sekerou navnadí, pak je však nutné přetrpět bezstarostný život študáků, než se nositel mimozemského šmejdu vydá na svoji plodnou pouť. Zombie kočička, zombie pejsek a zombie lidé. Samozřejmě nejlepší je závěrečný masakr s vybuchujícími hlavami a hořícími těly, i když stařenka u televize rovněž pobavila. Sem tam obnažené ňadro, kopice mrtvol a - jak jinak - otevřený konec. Za raketové slimáky a binec okolo musím dát minimálně 4*. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přesně kvůli takovýmto filmům nesouhlasím s těmi, kteří neustále dokolečka opakují "axiom", že dnešní horory nestojí za nic, že v osmdesátých letech bylo nejlíp... Blbost na blbost, čas a vzpomínky na staré časy mají velkou moc. Kdyby něco takového (ve všech ohledech stejně kvalitního) natočil někdo dnes, ani pes po tom neštěkne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, který sice moc nevyděsí, ale zato docela dost pobaví. Zvláště pak zombie zvířátka stojí určitě za pozornost. Herecké výkony jsou stejně zajímavé, jako záběry z dívčích sprch :D. V určitých chvílích však film skutečně trochu nudí, ale jinak je to slušná zábava. Už dlouho jsem se tak nenasmál u zombie filmu, jako teď. Je jen škoda, že z toho nevytřískali tvůrci maximum. I tak jde však o průměrné béčko, které jsem neviděl naposledy! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • "Corman University" je odkaz na režiséra a producenta Rogera Cormana. (Chatterer)
  • Gregory Nicotero a Howard Berger hráli zombie. (Chatterer)

Reklama

Reklama