Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

tron 

všechny recenze uživatele

„Sorry, kámo. Neber si to osobne.“ Skvelý Tom Atkins. Ladenie do komédie mi u hororov skoro vždy vadí, ale tu to bolo celkom fajn. Postavy sympatické, atmosféra osemdesiatok adekvátna. Poteší nepredvídateľný scenár. UFO, zombies, vybuchujúce lebky, kosačka, rande, slimáky a plameňomet. Plameňomet pochopiteľne nesmie chýbať. A ten mechanizmus s prostredníkom sa budem musieť naučiť. Negatívnejšie hodnotím pomerne veľké množstvo hluchých, neveľmi zaujímavých scén. Našťastie to zakaždým zas pomerne rýchlo chytí tempo. P.S. - A ja že odkiaľ poznám toho týpka. Tak idem na imdb. A on to Rusty! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přesně kvůli takovýmto filmům nesouhlasím s těmi, kteří neustále dokolečka opakují "axiom", že dnešní horory nestojí za nic, že v osmdesátých letech bylo nejlíp... Blbost na blbost, čas a vzpomínky na staré časy mají velkou moc. Kdyby něco takového (ve všech ohledech stejně kvalitního) natočil někdo dnes, ani pes po tom neštěkne. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, který sice moc nevyděsí, ale zato docela dost pobaví. Zvláště pak zombie zvířátka stojí určitě za pozornost. Herecké výkony jsou stejně zajímavé, jako záběry z dívčích sprch :D. V určitých chvílích však film skutečně trochu nudí, ale jinak je to slušná zábava. Už dlouho jsem se tak nenasmál u zombie filmu, jako teď. Je jen škoda, že z toho nevytřískali tvůrci maximum. I tak jde však o průměrné béčko, které jsem neviděl naposledy! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dominantným ťahačom je samozrejme neopakovateľná osemdesiatková atmosféra. Že sa hlavná ženská postava volá Cronenbergová je príjemný, aj keď možno až príliš okatý odkaz pre fanúšikov. Ale rozhodne lepší ako žiadny. Film v každej scéne pôsobí dojmom, že sa už už poriadne rozbehne, pričom skutočne sa tak udeje až pri vydarenom finále. Skrátka som mal dojem, že tu toho všetkého mohlo byť predsa len o chlp viac. S Night of the Creeps ma nespája žiadna "VHS nostalgia", čomu nakoniec zodpovedá aj hodnotenie, ale takisto pochopenie pre hard core fanúšikov. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrnej horor z osmdesátých let, kterej těží jen a pouze z kvalitně hláškujícího detektiva a z posledních 15ti minut, kde to mladá dvojice rozjede s plamenometem a brokárnou, navíc posléze ještě v malým náznaku se sekačkou a rozstřeluje tam a upaluje chodící mrtvoly ovládaný nějakým slizkým bordelem z vesmíru, kterej má rád mozky a doplňuje je ještě nasranej detektiv s pistolí, ale to je tak všechno, protože v první hodině se toho fakt moc neuděje, gore prakticky žádný a masky průměrný a vražd je hodně střídmě a dalo by se říct, že tam vlastně skoro ani nejsou ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • "Corman University" je odkaz na režiséra a producenta Rogera Cormana. (Chatterer)

Reklama

Reklama