Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devítiletá Amanda žije v dětském domově. Rázná, sportovně nadaná raubířka se přátelí s laskavou vychovatelkou Diane Berrowsovou, která stejně jako ona není nadšena tím, že se musí vydat na setkání s Butkisovými, kteří chtějí Amandu adoptovat. Devítiletá Alyssa je dcerou ovdovělého milionáře Rogera Callawaye. Má vše, po čem touží, ale přesto jí chybí máma. Je sice potěšena tím, že se na prázdniny vydají do venkovského sídla poblíž jezera Minocque, ale šokuje ji otcova zpráva, že si hodlá vzít mondénu Clarice Kensingtonovu, kterou dívka nemá ráda. Když uslyší, jak Clarice pomlouvá její mrtvou maminku, uteče z domu. Zatoulá se nedaleko místa, kde je vybudován letní tábor, v němž tráví prázdniny děti z dětského domova. Amanda se vsadí s několika kluky, že zazvoní u dveří zdánlivě opuštěného domu, ve kterém prý straší. Je překvapená, když se dveře otevřou a komorník Vincenzo ji pozve dál s tím, že se má obléct na hostinu. Amanda je totiž Alysse k nerozeznání podobná. Vyleká ji obraz na stěně, který je jejím portrétem, a také strašidlo, jímž je ve skutečnosti Clarice s pleťovou maskou na obličeji. Uteče z domu a v lese se srazí s Alyssou, která právě utekla z tábora. Dovedla ji tam Diana v domnění, že je to Amanda. Dívky se rychle dohodnou, že si na den vymění role. (TV Nova)

(více)

Recenze (73)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Olsenky byly ještě děti, u kterých se vlastně čeká herectví projevený jenom hopsáním, vřeštěním a kulením očí, takže se to dalo snést. Blbý je, že jim to zůstalo dodnes... ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o prohozených dvojčatech, jedna žije v luxusu - druhá v chudobě, každá jiná, jak to tak bývá a snaží se, aby se zamilovali dva dospělí, kteří se o ně starají. Obyčejný příběh,který je průhledný už od začátku.... ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

V kontexte s dobou výborný film. Aj dnes stále vtipný, slušný, milý a rodinný. Určitými prvkami trochu pripomína filmy Sám doma. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Řeknu to narovinu. Strašný herecký výkon dvou naprosto (doplňte si zájmeno záporně citově zabarvené) holčiček. Hodnocení pak vytahává akorát pěkný happyend a suprový majordomus....Mno, snad už nebudu muset vidět ještě jednou. ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší film těhle twins. Má to vtip, napětí, romantiku.. Na jednu stranu, nebýt tohoto filmu, který holkám přinesl velkou slávu a úspěch, asi by nevzniklo dalších 20 totálních propadáků. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Pěkný film, musím přiznat, že se mi líbil. Koukal jsem na něj jen z nedostatku jiné zábavy (tak hluboko jsem klesl), ale byl jsem příjemně překvapen. ()

moviepill odpad!

všechny recenze uživatele

Guttenberg a Alleyová ako milostný pár? A k tomu krpane Olsenky protivky? Nee, nee, nee, už nee...dost mučenia. :o(( ()

Denda3 

všechny recenze uživatele

Jak pravděpodobné, že se potkají dvě děcka, která vypadají naprosto stejně. Ale jinak celkem zábavný film. Stačí jen ignorovat nadsazenost a brát ho trošku s rezervou. ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Těch 59% mi teda hlava nebere. Je fakt že na slovní spojení americká rodinná/romantická komedie jsem krapet alergickej, a tenhle film je jeden z těch důvodů, proč tomu tak je. A jestliže se opravdu jedná o jeden ze snesitelnějších filmů Olsenovek, tak se jim příště snad raději obloukem vyhnu. 10% ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Za baby Olsenky. Oddychovka, skoda, ze s dvojcatama se toho moc rozdilnyho vymyslet neda coz je prokleti a uspech jejich kriery v jednom. ()

Reklama

Reklama