Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva astronomové vyrážejí na mediální turné, aby varovali lidstvo před smrtící kometou, která se řítí přímo na planetu Zemi. Zdá se ale, že to nikoho nezajímá. (Netflix)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (1 230)

Hild 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý film, který se dokáže v určitých místech přesně trefit do černého. Celý film je vlastně hodně děsivý, protože vidíte odraz dnešní společnosti a úplně jsem rozuměla té frustraci hlavních postav. Scénář je výborný, perfektní herecké obsazení netřeba komentovat a docela mě překvapila i hudba. Opravdu doporučuji a musím ještě říct, že posledních cca 40 minut mě dokázalo opravdu zasáhnout. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

PODLE NĚJ SI ŽIDOVŠTÍ MILIARDÁŘI VYMYSLELI KOMETU, ABY NÁM VLÁDA SEBRALA SVOBODU A ZBRANĚ. S tvorbou Adama McKaye nejsem seznámen vůbec, ale lákalo mě téma filmu a zklamán jsem nebyl. Jako kdyby na mě plasticky vykouknul internet a všechny ty blbosti a trapnosti byly přetvořeny v komedii, u které se chechtáte, ale zároveň vás při jejím sledování mrazí v zádech. Nikdo nebyl ušetřen, trochu mi tam chyběla ubohost "hlasu lidu," ale i ten si nakonec své menší místo našel. 70%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ano, vidíme se v tom všichni a vidíme v tom veškerý konzum, který nás v dnešní době obklopuje. Tímto zrcadlem doby je K zemi hleď! originální, jedinečný a jednou zřejmě dost vypovídající. Také je to ale klasická oskarovka, která nabízí přehršel herců, co se tu překonávají a požadují za to minimálně nominačku. Leo jedinej je asi snesitelnej, zbytek je protivnej jak činže. Jen Jonah Hill svojí arogancí navíc asi ani nemusí nic hrát. Osobně oceňuji nápad, trefnou, ale nevtipnou, satiru. Nejvtipnější moment je asi závěr, díky němu bych nejvíc přál nějaké to ocenění k Markovi Rylancovi. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nejhorší je, že ve světě, v němž politicky vládnou populisti, v němž už médiím nestačí ani infotainment, ale jedou čistej entertainment, v němž značnou část reálné moci drží nikomu odpovědní technologičtí giganti v čele s výstředními megalomanskými miliardáři, v němž agendu udávají trendy na sociálních sítích, kde má líbivá blbost větší váhu než fakty podložené stanovisko, by to se zkázonosnou kometou dost možná dopadlo přesně takhle. Děsivé, pravdivé, a zároveň vtipné. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Velice nápaditá komedie, která jistou formou satiry poukazuje na zásadní světové problémy, neudržitelné rozdělení společnosti (zejména v USA) a hlavně poukazuje na lidskou přirozenost. Aneb povahu, kdy bez ohledu na všemožnou snahu, se stejně lidstvo ženeme jako to stádo tupých ovcí dolů z útesu. U příběhu jsem se velice bavil, odkazy na problémy ve světě i v USA byly velice trefné, i vtipné a musím především pochválit herecký výstup Meryl Streep a Marka Rylance, kteří ztvárnili perfektně role lstivých, ale přesto zabedněných prospěchářů, jenž hleděli vždy pouze na svůj vlastní benefit. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (29)

  • Adam McKay prozradil, že, Leonardo DiCaprio měl problém s tím, že by se Meryl Streep měla ve filmu ukázat nahá, s čímž sama herečka problém neměla. Na naléhání DiCapria ve filmu nevidíme nahé tělo Meryl Streep, ale její dvojnici. (Streeper)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Nominace na Oscara zveřejněny!

Nominace na Oscara zveřejněny!

08.02.2022

Jedna z nejvýraznějších hollywoodských ceremonií roku, tedy předávání prestižních Oscarů, se pomalu ale jistě blíží a dnes ve 14:18 místního času začal přímý přenos vyhlašování kompletních nominací… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno