Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět se vypravíme do svérázné jihočeské vesnice Hoštice, abychom se setkali se známými postavami. Jedná se o rodinu Škopkových a její trable s připravovanou svatbou dcery Blaženy s Vencou Konopníkem. Všechno se zkomplikuje, když Blaženina zhrzená sokyně v lásce Miluna využije situace kolem nemanželské dcery živočicháře Bédi s někdejší instruktorkou autoškoly Gábinou a potvrdí živočichářovu lež, že dítě je Vencovo. Všeobecný zmatek, vyvolaný nesmiřitelným bojem Škopkových s Konopníkovými, ještě zesílí, když přijde zpráva, že televize chystá reportáž z místního JZD. V příběhu, plném bláznivých gagů, slovní i situační komiky, se setkáme i s dalšími známými - farářem Otíkem, pobožnou Cecilkou, zpívající paní učitelkou Hubičkovou, předsedou JZD, živočichářem Béďou a dalšími. (TV Nova)

(více)

Recenze (648)

Damiel 

všechny recenze uživatele

10,5 % - Tak teda nevím... Komedie by měla bavit, ne aby na ni člověk rozpačitě koukal a nevěděl, co si o tom myslet. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Slunce, seno a pár facek je nejlepší díl celé trilogie o osudech rodiny Škopků a vlastně všech lidí, kteří žijí v Hošticích. Mladý Konopník a mladá Škopková se mají brát. Do vesnice ale dorazí Ing. Tejfarová a tím se spustí nespočet komických a naprosto úžasných situací, která jsou originální a stoprocentně zůstanou v naší paměti velmi dlouho. Já jsem se totiž po celé dvě hodiny doopravdy smál a to je to hlavní, co od tohoto filmu čekat. Pro mě jedna z nejlepších českých komedii. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

o dosť slabšie ako jednotka, dej je zbytočne rozvleklý a mistami i dosť nudný. ale stále je to lepšie ako trojka. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Na tuhle trilogii je moje mamka totálně zatížená. Pár facek je podle mě nejlepší díl. "Mami, a co je to coura?" (200.) ()

Skip 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu platí to, co jsem napsal o prvním dílu. Opět je to příjemná letní komedie, v Hošticích je stále veselo a facek padá požehnaně. ()

Phetronius 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nepochopí, kdo nikdy nebydlel na vesnici... jsou tam ukázkové typy vesnických figurek a jejich reakcí. Kultovní komedie:) ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Co že je to ta coura? U facek jsem se pobavil mnohem víc než u jahod, což z tohoto filmu robí nejlepší díl trilogie a jeden z nejlepších filmů Zdeňka Trošky. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Opět výborné, znova se objeví vtipné situace a hlášky, skvělí herci. No nevím, dvojka mi připadá taková nejslabší, ale i přesto je skvělá a opravdu neomrzí asi nikdy. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Druhá časť slnkom opálenej trilógie nesie názov Pár facek. Opäť legendárny herci (pre československú filmografiu), svižný letný dej a opäť (pre niekoho) nezabudnuteľné hlášky. Pre mňa to isté ako predchádzajúci diel. Čiže ani nie nuda, zase ani slušná zábava. Tak medzi. 55% ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

moja zaujímavosť: Česká herečka Kateřina Lojdová, ktorá hrala inžinierku Gábinu Tejfarovú, sa dostala k svojej úlohe vďaka faktu, že jej matka v tej dobe žila so scenáristom filmu, Petrom Markovom. (dyfur) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické +3* taková vesnická taškařice, která snad moc neurazí a jedním z dílů Troškovy neplánované trilogie. Sice v současnosti, kdy se to objevuje minimálně 2-3 za rok na komerčních kanálech, je to už hodně omšelé a znovu bych se asi nekoukal. Prostě lidová zábava, která docela dobře ukazuje vztahy na menších vesnicích, jaké tam opravdu jsou. Skvělá Růžičková, které role sedí na míru a ostatní jen tak přicmrdávají ;-) Hodně hlášek se z těchto filmů staly kultovními. Ve srovnání jednotlivých dílů dopadl nejlíp ten druhý - u třetího úroveň rapidně klesá a jen se snaží ždímat z popularity předchozích co jde. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Vidím zápory, ale i přesto se pokaždé u tohoto filmu velmi dobře bavím. Vesnický humor je prostě k sežrání, stejně jako amatérský dabing německých pornofilmů. ()

Reklama

Reklama