Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (155)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Och môj Bože. Je to Netflix, takže nič som nečakal. Nečakal som teda Lupina s baretkou a s jordanami na nohách... Štýl to má, je to svojim spôsobom svojské, humorné a chytré. Lenže je tu problém. A to aký? Proste celé prostredie je rozprávkové a nedokážem ničomu čo sa v seriáli udialo uveriť. Príbeh je taký ako prvá palacinka, veď najprv to vyzerá že sa vám tá palacinka podarí, lenže nie, potom sa aj tak pretrhne a vy ju len tak zjete. Obrovské sklamanie to ani nie je, predsa sa chystá tretia séria, od tej ja dám radšej ruky preč. A počkať, ešte som zabudol na pozitívny odkaz, ktorý som na gúgli našiel a údajne pochádza z tohoto skvostu:  Have a little respect for the planet. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj taký Omar sy ma svoj seriál. Lupin ma bavil. Aj keď ten stred seriálu bol nudnejši oproti prvým častiam. Ale aj tak, skončil v tom najlepšiom. Uvidíme či vôbec bude pokračovanie ale ja o tom nepochybujem a dám tomu šancu. Dobre že som si to odložil až na marec, netflix momentálne zaživa riadne suchoty. 4* ()

Reklama

Adel_ZH 

všechny recenze uživatele

Tento počin od Netflix mi úplne sadol. Brutálny príbeh, ( nikdy pred tým som o Lupinovi nepočula ), soundtrack pecka. Na konci každej časti sa úroveň zdvihne a on ich zase v ďalšej preští. WAU. Nezamýšľam sa, koľko je z toho reálnych veci. Toto je oddychovka. Teším sa na pokračovanie. Dlho som nevidela niečo tak dobré 5* ////// Update: po zhliadnutí 2.série som čakala veľkolepejší koniec, niečo špeciálne 4* ()

ariari 

všechny recenze uživatele

je mi fuk, kto sa tu lingvisticky snaží patrične dekadentne nabrúsený zopsuť, čo sa dá... konečne oddychovečka na motívy lupiča môjho detstva. Toho mi zas dala čítať tá moja babka. Odvtedy som pointu zabudla, ale čučche, teda základný rámec tej pohody poctivého podfukárseho remesla, s pekným vizuálom potešil. Arsen je o poctivej starej francúzskej pohodovej filmárčine, žiadny americký Sherlock, , skrátka pohoda v šate liberté, egalité , a fraterité obzvlášť. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Domníval jsem se, že půjde o jednotlivé zlodějské příběhy, ale je to jeden příběh o pomstě. Dále mě "účastníci zájezdu CSFD" postrašili, že po prvním dílu půjde vše kopru. Za mě tedy: Je potřeba se na věc podívat z druhé strany, ne od prvního dílu. První díl je jen úvod, laděný na chytré zlodějské akci, a samozřejmě vyvolává pocit, že takto to půjde i dál. Ale to provedení začátku byl jen bonus navíc, lahůdka a zároveň i uvedení do světa Arsena Lupina. Protože hlavním dějem je cesta za pomstou, na kterou nestačilo 5 kapitol, tudíž překvapil i otevřený konec. Není to totiž minisérie, jak jsem se domníval. Omar Sy je v této roli přirozený a moderní podání není obtěžující. Naopak je dílko na pohodu a zábavné. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Šatnář, který pracuje na večírku, kde Assane (Omar Sy) s Benem (Antoine Gouy) kradou, má vůz Škoda Fabia. (Zix.)
  • V každé epizodě seriálu nosí postava Assaneho (Omar Sy) nějaké oblečení oranžové barvy a v různých scénách celého seriálu se objevují oranžové předměty, které odpovídají barvě úvodních titulků. (MTHRFCKR)
  • V závěrečné části během koncertu Diop (Omar Sy) odzbrojí jednoho z bodyguardů stejným stylem, jakým to udělal Bruce Willis ve filmu Pátý Element (1997). Ošálí bodyguarda tak, aby si myslel, že má zbraň zajištěnou, a pak mu ji sám zajistí. (UncleMorty)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama