Reklama

Reklama

Lišáček Lup

  • Česko Lišák Vuk (více)
Trailer

Obsahy(1)

Malý lišáček Vuk je velký nezbedník. Není však sám, v problémech mu pomáhá věrný kamarád Karak. Dohromady musí čelit velkému nebezpečí v podobě zlého lovce. Podaří se jim to? Musí zachránit přítelkyni lišku a zažijí při tom i mnoho veselých dobrodružství a příhod. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Jrk 

všechny recenze uživatele

Velmi roztomily pribeh o llisacku Vukovi. JE ale potreba se vyrovnat ze scenar je o lisce i kdyz je hlavni hrdina, porad je to liska. A opira se o realisticky dej, konkretne ze lidi lisky proste v kurniku nechteji a tudiz se podle toho chovaji. Proto pokud mate citlivejsi det je potreba toto hledisko zvazit. Ovsem i tak je pribeh nabity akci, romantikou a urcite i nejakou tu slzu uronite. Rozhodne doporucuji shlednout a hlasky slepic jsou take nezapomenutelne. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

NA tomhle jsem jako mládě vyrůstal, už tehdy to na mě působilo celkem depresivně, hlavně scéna kde prší a snaží se dostat lištici ven. Lišky to nemají lehké pocit beznaděje je všude, ale zase tu je i plno scén které rozveselí, animace je skvělá. Jen škoda že jsem to neviděl se starým dabingem, hned bych byl veselejší. ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

I za komančů se kopírovaly komerčně úspěšné západní předlohy. Téměř každý stát měl svou národní značku odvozenou od Coly... a také se napodoboval americký komiks. Tohle je stylem kresby a animace celkem podařená kopie Walta Disneye. Jako dítě jsem to rád sledoval... na rozdíl od přepálených grotesek s rozjívenými kačery, rychlou rotou a já nevím čím vším ještě z pozdější doby. ()

Polda99 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejkrásnějších pohádek mého dětství, která svým příběhem a kvalitou mnohdy překoná většinu současných amerických animáků...příběh vychytralého lišáka, který dokáže být zábavný a vitpný a zároveň dojímavý a smutný... vynikající grafická stránka, která mě i nyní dokáže vtáhnout do příběhu a já si jen přeju, abych v tak krásně barevném lese mohl být spolu s Vukem, Karakem a dalšími postavami.....mimochodem hlášky slepic a hus rozhodně stojí za to....:) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Kultový maďarský animák a asi najlepší detský kreslený dlhometrážny film, ktorý u našich susedov a vlastne aj v stredoeurópskom priestore vznikol. Prepracovaná a vtipná animácia, viacero invenčných scénok, nezabudnuteľné postavičky a samozrejme silný príbeh, k tomu výborný slovenský dabing. A som rád, že sa nemusím spoliehať iba na nostalgiu z detstva, ale že vytrie zrak aj súčasným 2D animákom. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama