Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jako rodič musím ocenit odvahu, nechat jeden den děti dělat co chtějí (za předpokladu, že jako ve filmu o tom budou dopředu vědět, protože kdyby ne, tak nebudou dělat nic). V tomto příběhu měly vcelku nenáročná prání, tedy až na tu myčku, to bych asi nedala. Vtipná rodinná komedie, které ani nemám moc co vytknout, snad jen lehké přehrávání Jennifer a patetický doják na koncertě, ale bez jistého klišé se prostě americký rodinný snímek neobejde. Za mne spokojenost a 4 hvězďule. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ve většině až moc nerealistické, a právě kvůli tomu je Yes Day v porovnání s Yes Man suverénní poražený. Garner příšerně přehrává, Rammírez přehrává jen trochu a většina vtipných scén je o několik minut delších, než by bylo zdrávo a vtipných tím pádem přestávají být. Scéna se zmrzlinou? Fajn! Proč má ale proboha snad 5 minut a je po 2 jasný, jak dopadne? Stejně tak Prskaná. Potenciál to prostě nějaký mělo, ale ani zdaleka není film tak vtipný, jak by mohl, mít lepší scénář. Pokud si ale jen chcete s přítelkyní v pátek večer pustit nějakou krátkou, nenáročnou zábavu, u které vypnete mozek, bude se Yes Day líbit. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Za mě je tohle skvělá komedie ze které od smíchu rozbolí bránice. Alespoň u mě to tak bylo. Film mě oslovil už v prvních minutách a já nelituju jeho shlédnutí, takhle výborně jsem se už dlouho u nějakého filmového počinu nepobavila. Rozhodně souhlasím s tím, že tohle by se asi normálně nestalo nebo by to musela být pořádně střeštěná rodina, ale i tak. Komedie má především pobavit a přinejmenším za mě tohle stoprocentně splnila. Naprosto nepředvídatelné situace, kdy předem nevíte, co si zase ty děti vymyslí, jenom podtrhují můj celkový zážitek. Takže za mě rozhodně ano, je jenom na vás, jaký si na tohle dílo Netflixu uděláte názor. ()

jokino 

všechny recenze uživatele

S prižmúrením oboch očí dám tie 3*. Občas vtipné, poväčšine človek ale len krúti hlavou.. Treba pri tom proste len vypnúť a extra nerozmýšľať. No Amíci sú fakt "experti" v totálnej rôznorodosti "príbehov" ako takých.. Či už sú to vážne a seriózne veci (alebo sa aspoň o to snažia), alebo úplné blbiny, ktorých je, podľa mňa, žiaľ, čím ďalej - tým viac.. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ucil jsem se,ze kazde dite aby se citilo bezpecne,potrebuje vymezit hranice.Dospeli, kteri meli v detstvi "prokopnute" hranice se v dospelosti chovaji patologicky.V praci vam treba klidne vlezou do vasi zasuvky.Tento film je velmi,velmi hloupy, ale velmi malym detem se to muze libit. Je presne to, co je. Zapletka "ano" a "ne" bude urcite u ciloveho publika rezonovat.Libily se mi hlasky jako "potrebuji milenialku,ktera tu bude sedet do deseti, jist bezlepkove buritos a tweetovat hashtagy" ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)
  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno