Reklama

Reklama

Mare z Easttownu

(seriál)
  • USA Mare of Easttown
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V minisérii Mare z Easttownu se představuje Kate Winsletová v roli Mare Sheehanové, detektivky z pensylvánského městečka. Zatímco Mare vyšetřuje místní vraždu, její vlastní život se pomalu rozpadá. Příběh, který zkoumá temnou stránku uzavřené komunity, je autentickou výpovědí o tom, jak rodina a dávné tragédie ovlivňují naši přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (316)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mám rád prekvapenia. Ale tie, ktoré môžem uhádnuť. Aké je krásne, keď nám v seriáli na konci prinesú zvrat alebo prekvapenie, ale také, že si poviete, wow, to je niečo, to som mohol aj predpokladať, aký skvelý výkrut. V tomto seriáli to neprišlo, a preto nechápem, v čom je taký úžasný. Rozuzlenie nikto uhádnuť nemohol, nebolo v tom žiadne extra ohromenie, proste ok, nečakali sme to, ale ani trocha sme to nemohli predpokladať. A preto ten moment úžasu je preč. Samozrejmosťou bolo razenie lgbt propagandy, uchylárna ako normálnosť už od detstva. Myslel som, že to aspoň bude mať nejakú súvislosť s dejom, ale ono nič, bolo to tam len na propagandu. Preto namiesto priemeru dávam len podpriemer. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Zvesti neklamú...Po Hre o tróny a Černobyle tu máme ďalší skvelý seriál z produkcie HBO, ktorý rozhodne stojí za pozornosť. Nájdu sa aj miernejšie hodnotenia od divákov, ktorým pripadá obyčajný. Práve tá zobrazená realita, dokonalá psychológia a zraniteľnosť postáv vrátane atmosféry zapadákova, to sú pravé tromfy tejto skvelej minisérie. Ten najväčší je ale Kate Winslet. Jej postava je tak trochu zvláštna, navonok chladná, vnútri citlivá, ale bez debaty si vás získa. Pochváliť musím aj Jean Smart v roli jej matky, skvelá voľba. V množstve postáv sa nestratíte, všetko je prehľadné, premyslené, navonok dobre zamotané a napínavé. V scéne odhalenia vraha v jeho dome som cítil ako ma mrazí, napínavo natočené a skvelá Kate. Záver je absolútne skvelý a nečakaný. Takto si predstavujem kvalitný seriál. Čo budem chváliť..., nutné vidieť. Automaticky presúvam do svojej top 10 naj seriálov. 100%. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plná palba. Vynikající záležitost. Dospělá, promakaná, po zásluze chválená. Vybočuje ze zajetých krimi kolejí silnou psychologickou linkou. Kate perfektní, tomu se říká herecký výkon, všichni zúčastnění rovněž výborní. Vydařené ve všech směrech. Klobouček! Finále nejde výstižně popsat, to se musí odžít. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NENÍ NA NÁS ROZHODOVAT, KDO A CO SI ZASLOUŽÍ. NAŠÍM ÚKOLEM JE POUZE MILOVAT…“ ///    Příběh rodiny Mare Sheehanové. Ta je detektivem na malém městě, kde je zavražděna mladá holka a další dvě uneseny. Lidé kolem jsou s těmi sračkami tak nějak spjati, do toho mají svoje problémy… stejně jako Mare. Problémům rozumíte, chápete v podstatě všechny postavy, a že je to fajn podívaná, není ani tak zásluha Winsletky (která od Titaniku uplavala kus cesty), ale všech. Prostě parádní dramatickej krimi seriál, kde se hlavní postava zbavuje kostlivců na půdě a stává se šťastnou. Snad.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Píchám mladou holku. 2.) Zajímaj mě problémy druhých.  /// Thx za titule „Petr Miklica“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Od dob, kdy jsme společně s Kateřinou potopili otravnýho Leonarda už uběhla řada let a my jsme ji mohli vidět, jak herecky roste a že dokáže zahrát všechny možné charaktery ve všech možných typech filmového umění od dramatu, komedie až po romantické dojemné snímky. Tato skoro moje vrstevnice nám ve svých pětačtyřiceti letech mírně zbrunátněla a i ta vráska na čele je již vidět, ale co se týče této role nemám, co dodat a musím přiznat, že to byla fakt jízda od začátku do konce a dokonce bych se odvážil tvrdit, že všechnu pozornost v tomto snímku strhla na sebe a udělala z toho tzv. one-woman show. V této televizní minisérii jí můžeme pozorovat jako úspěšnou policajtku, kterou její okolí respektuje a dokonce jí i má rádo. Chodí do místního baru popíjet pívo, vede chlapský řeči, občas si to s někým rozdá a má samozřejmě jak už to u těch policajtů a policajtek bývá mnoho tajemství a nočních můr z minulosti. Jedna z věcí, co jí trápí je zmizení jedné mladé dívky, kterou už dlouhou dobu řeší, ale stopy jsou zameteny, tak jí nezbývá než tápat v temných vodách až do doby, kdy se najde tělo další mladé dívky a policejní mašinérie včele s Mare se může naplno rozjet. Nebudu prozrazovat pointu ani psát spoilery, ale musím přiznat, že jsem se tam šestkrát seknul s tím, kdo je viník těchto tragédií. Takže bacha na předčasný závěry, protože tohle stojí fakt za to to zhlédnout a to nejen kvůli Kate Winslet (nar. 1975, Velká Británie), ale taktéž kvůli psychologickému rozebírání různých postav, které je fakt brilantní. A ještě jednou připomenu hlavní představitelku, která si na nic nehrála a fakt jsem jí to uvěřil, že takhle nějak tráví svůj volný čas. No prostě jakoby jsme se koukali božským kukátkem do jejího reálného života a silně přemýšlím, že si tuto herečku dám mezi své oblíbené, ale musím přemýšlet koho vyhodit. Je to těžký dilema!!! Ale za tento bravůrní kousek musím dát jasnejch 100%. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (25)

  • Režisér Craig Zobel nabídl Kate Winslet (Mare Sheehan), že upraví erotickou scénu tak, aby nebylo vidět její „vypouklé břicho“, na což herečka odpověděla: „Neopovažuj se to udělat!“ Stejně tak zažádala k předělání plakátu k seriálu, na kterém jí byly proti její vůli odstraněny vrásky a skvrny v obličeji. (filmovyfan)
  • Postava Colina Zabela (Evan Peters) nebyla pojmenovaná po režisérovi Craigovi Zobelovi. Postava byla napsaná dávno předtím, než se Zobel ujal režie, podobnost příjmení je tedy čistě náhodná. (oli009)
  • Jméno Mare (Kate Winslet) je vyslovováno téměř stejně jako „mère“, francouzský výraz pro matku. Mateřství a jeho náročnost byly v seriálu zkoumány v mnoha vztazích, přičemž základním tématem byla hloubka mateřské lásky k dětem. (oli009)

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama