Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud se hrdinům komedie Láska hory přenáší může něco pokazit, zaručeně se to pokazí. Všichni zažijí jeden opravdu šílený den v horském hotelu vyprávěný třikrát a vždy jinýma očima. Nevěstě Alex se její velký den hroutí přímo před očima. Po pánské jízdě předešlé noci je totiž nezvěstný ženich a stát před oltářem sama je trochu trapné. Alex nesedí v koutě a rozhodne se ženicha najít. Někde přeci být musí! Svůj pohled nabídne i její neurotická matka, přespříliš aktivní otčím, jenž odhaluje zločin, který se nestal, a také její biologický. Ten dělá, jakože nic, přestože právě on viděl nezvěstného ženicha jako poslední. Chaos v horském hotelu, kde se svatba měla odehrát, využívá instruktor lyžování a neodolatelný svůdník Petr. S pomocí své kamarádky Kláry se pouští do dobrodružné přípravy rande pro nejkrásnější ženu v hotelu. Jak říká slavný Murphyho zákon: Usmějte se, zítřek bude horší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (108)

Tominni 

všechny recenze uživatele

V záplavě romantických komedií z prostředí hor je to vlastně nakonec celkem pozitivní výsledek. Vyprávění z pozice několika hlavních hrdinů je fajn, takže se můžeme pustit do hledání ženicha a zjistit,c o se vlastně stalo. Filmu pomáhají i Anna Fialová a Natalia Germani. Jen škoda samotného konce, který se příliš nepovedl. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Působí to dost jako slabší divadelní hra zfilmovaná pro televizi, některé herecké výkony, hlavně Lambora apod. působí hodně strojeně, prostě je cítit, že nejen on tu hraje a odříkává naučené repliky. I tak ale můžu říct, že mám za sebou i horší věci, třeba Zoufalé ženy, Šťastný nový rok nebo Ženskou na vrcholu a jednou se to dalo, ikdyž znovu už si to určitě nepustím a jediný vtip mě tu doopravdy nepobavil. Každopádně trvám na tom, že na každém, i ne úplně dobrém filmu, se něco dobrého vždycky najít dá, a to je tentokrát určitě charismatická Natalia Germani, kterou ráda uvidím znovu, třeba i v něčem lepším. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Navzdory zdejšímu hodnocení a hlavně navzdory mému přesvědčení, že budu nevyhnutelně odpadovat, jsem nakonec udělil poměrně slušný počet hvězdiček. Podle mého názoru se sice jednalo o řádnou hovadinu, v jejímž průběhu se vylouplo nejedno klišé a nechyběla ani očekávaná hra na city (i když jsem ji čekal horší), ale došlo na nečekané, když jsem si s mocným údivem uvědomil, že se u toho, jaksi zvráceně bavím. Pravdou zůstává, že můj výsledný dojem mohl být ještě lepší, kdyby se tvůrci nepouštěli do zcela zbytečných šaškáren, které u mě místo humoru generovaly spíše pocit trapnosti (např. samozvaný detektiv). Různé úhly pohledu už rozhodně nebyly ničím objevným, ale i tak snímek slušně zpestřily, a zatímco Nataliu Germani a Marka Lamboru příliš nemusím, Anna Fialová a hlavně Csongor Kassai potěšili o to víc. Škoda, že téměř všichni jedou jen v angličtině, kdyby víc našinců ovládalo slovenštinu, nemuseli by být slovenští herci nuceni mluvit česky a bylo by to ještě lepší. / Poučení: Od zítřka u sebe budu nosit svinovací metr. Co kdybych náhodou narazil na chlebíčky? ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatné. Unikátní přístup k vyprávění se mi líbil a fungoval moc dobře. Něteré postavy mi přišly trochu ploché, na druhou stranu jich má ale film tolik, že bych se tomu asi neměl divit. Prezentace je ale taková všelijaká. Na jednu stranu se mi líbí, jak je kreativní, je tam spousta hezkých kompozic a pohyb kamery komplimentuje tempo děje. Na druhou stranu mi ale přijde moc chaotická, některé scény jsou strašně rychle nastříhané, skoro to vypadá, jako by si střihač dělal co chtěl. Hudbu bych možná trochu upustil, ale nikdy mi nepřišlo, že se nehodí. 7/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že vo všeobecnosti mám žáner romantickej komédie rád, toto bola ťažká nuda. Príbeh, kde sa separátne rozprávajú tri dejové línie, ktoré sa nakoniec pretnú, je už námetom starý ako ľudstvo samo a nič nové to neprinesie. Navyše ani tie situácie neboli až tak humorné a konverzačky jemne debilné. Každopádne jednu hviezdu ešte pridám za Natáliu Germani, inak ale slabé. 40 % ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Pro Marka Lamboru a Annu Fialovou byl tento film vůbec prvním společným natáčením od doby, kdy oba studovali stejný ročník na pražské Konzervatoři. Maturovali v roce 2015. (Krocka)
  • „Láska hory přenáší je konverzační romantická komedie plná dialogů. Příběh se odehrává v průběhu několika hodin jednoho dne, které divákovi vyprávíme postupně třikrát, a to vždy z úhlu pohledu jiné postavy. Tyto tři dějové linie se prostřednictvím postav postupně propojují a ovlivňují. Vzniká tak velký prostor pro množství nedorozumění a komických situací,“ přiblížil snímek režisér a spoluscenárista Jakub Machala. (SONY_)
  • Patrik (Csongor Kassai) zde v jedné scéně prohlásí, že je jako čert. Naráží tím na jednu ze svých nejslavnějších rolí, a to roli Lucifera v pohádce Čert ví proč (2003). (PetraRuze)

Reklama

Reklama