foto

Vyto Ruginis

  • nar. 17.4.1956 (62 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zázrak
2014 Lost Time
2012 Krásná řeznice (TV film)
2011 Moneyball
2010 The Candidate
2008 Player 5150
2007 Šedovlasý pán
2006 Bad Blood
Země zatracených
2004 Příběh z Washingtonu (TV film)
The Last Run
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
Blesková šance
2001 Nebezpečný syn (TV film)
Rychle a zběsile
Skleněný dům
Soukromé lži (TV film)
2000 Muhammad Ali: Král světa (TV film)
Robbers
1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
The Secret Life of Girls
Vládce prokletých přání 2
Vražda na 75.ulici (TV film)
1998 Yakima Wash
1997 Dítě Medúzy (TV film)
Prokletá farma
Ďáblův advokát
1996 Fenomén
Operace: Zlomený šíp
Vows of Deception (TV film)
Zločin století (TV film)
1995 Poslední vzdech
1994 Totální okno
1993 Cliffhanger
1992 Divoký anděl
1990 Padlý anděl (TV film)
Zapomenout na Palermo
1989 Oběti války
1988 Hot to Trot
Slipping Into Darkness
1987 Al Capone Gang
Lupič
Láska nebeská
1986 8 miliónů způsobů jak zemřít
Jumpin' Jack Flash

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
One of Us (S10E07)
Vendetta (S09E18)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Heslo Mountebank (S09E05)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Stíny minulosti (S08E09)
Výměna (S07E18)
Matrjoška II (S07E16)
další epizody (4)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Konstantin Černov (S06E24)
Arkady Kolčev (S06E23)
Maják (S06E21)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Třetí Triáda (S06E04)
2013 Shameless (TV seriál)
The American Dream (S03E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Splacený dluh (S05E04)
Hledaný (S04E17)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Drsná procitnutí (S04E06)
Poklidná čtvrť (S03E22)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Cínoví vojáčci (S02E15)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Událost (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Závan minulosti (S01E07)
Zapomenutí (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Dr. House (TV seriál)
Slova a činy (S03E11)
Odložené případy (TV seriál)
Lodní náklad (S04E22)
Pohotovost (TV seriál)
Fotografie a vzpomínky (S13E18)
Odtud až k rodičovství (S13E17)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nalož a leť (S13E09)
2005 Freddie (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nevinná (S02E24)
Právo a pořádek (TV seriál)
Nowhere Man (S14E19)
2003 Line of Fire (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Když tají ledy (S08E21)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Arctic Radar (S04E10)
2001 Dead Last (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Medúza (S08E12)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Autogram pro pana Johnsona (S01E04)
1999 Angel (TV seriál)
Město andělů (S01E01)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Láska bez hranic (S02E12)
JAG (TV seriál)
Ničí dítě (S04E17)
1998 Style and Substance (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Policie z New Orleans (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Snatched (S04E12)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Human Factor, The (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Confession (S02E01)
1990 WIOU (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Arzenál svobody (S01E20)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Lombard (S01E22)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace