foto

Tom Welling

  • nar. 26.4.1977 (42 let)
    New York City, New York, USA

Zajímavosti o tvůrci (9)

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Choice
2014 Velký draft
2013 Nemocnice Parkland
2005 Dvanáct do tuctu 2
Mlha
2003 Dvanáct do tuctu

TV seriály

2018 Lucifer (TV seriál)
Once Upon a Time (S03E26)
Boo Normal (S03E25)
A Devil of My World (S03E24)
další epizody (14)
2017 Lucifer (TV seriál)
The Sin Bin (S03E10)
The Sinnerman (S03E09)
What Would Lucifer Do? (S03E04)
další epizody (5)
2011 Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
Proroctví (S10E20)
Nadvláda (S10E19)
další epizody (10)
2010 Smallville (TV seriál)
Icarus (S10E11)
Luthor (S10E10)
Vlastenec (S10E09)
další epizody (23)
2009 Smallville (TV seriál)
Pandora (S09E09)
Idol (S09E08)
Kandor (S09E07)
další epizody (21)
2008 Smallville (TV seriál)
Nevěsta (S08E10)
Propast (S08E09)
Vlastní krev (S08E08)
další epizody (21)
2007 Smallville (TV seriál)
Blíženci (S07E09)
Modrá (S07E08)
Hněv (S07E07)
další epizody (22)
2006 Smallville (TV seriál)
Podzemí (S06E09)
Únos do jiné frekvence (S06E08)
Zuřivost (S06E07)
další epizody (22)
2005 Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)
Samota (S05E08)
Záhadný kámen (S05E07)
další epizody (21)
2004 Smallville (TV seriál)
Noční můra (S04E10)
Vražedný flirt (S04E09)
Kouzlo (S04E08)
další epizody (24)
2003 Smallville (TV seriál)
Nepříčetnost (S03E08)
Magnetismus (S03E07)
Obrazy z minulosti (S03E06)
další epizody (21)
2002 Smallville (TV seriál)
Vlčí lidé (S02E10)
Rozdvojení (S02E09)
Ryan (S02E08)
další epizody (23)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
Lovci netvorů (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
Podivná dieta (S01E07)
Tajemství mládí (S01E06)
další epizody (8)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Replacement Gods - a.z.

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Smallville (TV seriál)
Booster (S10E18)
2010 Smallville (TV seriál)
Vlastenec (S10E09)
Absolutní spravedlnost (S09E11)
2009 Smallville (TV seriál)
Nespravedlnost (S08E21)
2008 Smallville (TV seriál)
Apokalypsa (S07E18)
2007 Smallville (TV seriál)
Voda (S06E10)
2006 Smallville (TV seriál)
Křehká duše (S05E18)

Host

TV pořady

2006 Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2002 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(108)