foto

Brittany Murphy

  • nar. 10.11.1977
    Atlanta, Georgia, USA
  • zem. 20.12.2009 (32 let)
    Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (74)

<< předchozí 1 2 3 4

Herecká filmografie

Filmy

2014 Something Wicked
2010 Abandoned
2009 Děsivá předpověď (TV film)
Nora Roberts: Pocta (TV film)
Pokoj naproti
Vražedný termín
2008 Futurama: Milion a jedno chapadlo (video kompilace)
Tajemství polévky rámen
2006 Happy Feet
Láska a jiné pohromy
Mrtvá dívka
Pánská jízda
2005 Sin City - město hříchu
Tam, kde jsem nikdy nebyl
2004 Malá černá skříňka
2003 Holky z lepší společnosti
Líbánky
Pozor, hodný pes!
2002 8. míle
Something in Between
Šňup
2001 Kluci v mém životě
Letní vzplanutí
Neříkej ani slovo
Ulice New Yorku
2000 Angels!
Na nepřátelské půdě (TV film)
The Audition
Trixie
Vraždy v Cherry Falls
1999 Falling Sky
Krása na zabití
Narušení
Ďáblova čísla (TV film)
1998 Bongwater
David a Lisa (TV film)
Phoenix
Proroctví
Zack and Reba
1997 Šílená jízda
1996 Double Jeopardy (TV film)
Maniak
1995 Bezmocná
1993 Rodinné modlitby

TV seriály

2010 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Honeymooners (S13E21)
2009 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
To Sirloin with Love (S13E20)
The Boy Can't Help It (S13E19)
Uh-Oh Canada (S13E18)
další epizody (13)
2008 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Straight as an Arrow (S13E07)
A Bill Full of Dollars (S13E06)
No Bobby Left Behind (S13E05)
další epizody (20)
2007 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Dream Weaver (S12E09)
The Minh Who Knew Too Much (S12E08)
Tears of an Inflatable Clown (S12E07)
další epizody (21)
2006 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Edu-macating Lucky (S10E15)
Hank's Bully (S10E14)
24 Hour Propane People (S10E12)
další epizody (8)
2005 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Orange You Sad I Did Say Banana? (S10E06)
A Portrait of the Artist as a Young Clown (S10E05)
Harlottown (S10E04)
další epizody (16)
2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Ms Wakefield (S09E02)
The Redneck on Rainey Street (S08E21)
Hank's Back (S08E20)
další epizody (12)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Livin' on Reds, Vitamin C and Propane (S08E07)
Flirting with the Master (S08E05)
The Incredible Hank (S08E04)
další epizody (14)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Goodbye Normal Jeans (S07E04)
Bad Girls, Bad Girls, Watcha Gonna Do (S07E03)
The Fat and the Furious (S07E02)
další epizody (19)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Father, the Son and J.C. (S06E04)
Lupe's Revenge (S06E03)
Soldier of Misfortune (S06E02)
další epizody (16)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
'Twas the Nut Before Christmas (S05E08)
What Makes Bobby Run? (S05E07)
When Cotton Comes Marching Home (S05E06)
další epizody (22)
1999 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hillennium (S04E10)
To Kill a Ladybird (S04E09)
Not in My Back Hoe (S04E08)
další epizody (26)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Pretty, Pretty Dresses (S03E09)
Good Hill Hunting (S03E08)
Nine Pretty Darn Angry Men (S03E07)
další epizody (21)
1997 Pepper Ann (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Unbearable Blindness of Laying (S02E11)
Bobby Slam (S02E10)
The Company Man (S02E09)
další epizody (23)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Good Sports (S01E03)
Homework (S01E02)
Frasier (TV seriál)
Vraťte mu to křeslo (S01E19)
1993 Almost Home (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1991 Drexell's Class (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)

Dokumentární

2014 Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál) - a.z.
2005 I'm Still Here: Real Diaries of Young People Who Lived During the Holocaust - vyp.
Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
2003 Making of '8 Mile'
1992 HBO First Look (TV seriál)

Hudební videoklipy

2006 Faster Kill Pussycat (hudební videoklip)
2002 Eminem - Lose Yourself (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
The Doctors (TV pořad)
2006 Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Reel Comedy: Just Married (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Teen Choice Awards 2003, The (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2000 Diary (TV pořad)
1999 Total Request Live (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1971 Film '72 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(672)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace