foto

Hynek Chmelař

  • nar. 1965
    Valašské Meziříčí, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • STUDIO HRDINŮ​
    Veletržní palác
    Dukelských hrdinů 47
    Praha 7
    170 00

Herecká filmografie

Filmy

2017 Defenestrace (TV film)
2016 Vězení (studentský film)
Zločin v Polné (TV film)
Ztráty (studentský film)
2015 Jan Hus (TV film)
Padesátka
Wilsonov
2014 Poslední cyklista (TV film)
2013 Hodina, ve které jsme o sobě nevěděli (divadelní záznam)
Hořící keř
Petrolejové lampy (divadelní záznam)
Pizza Boy: Pepperoni (studentský film)
Proces (divadelní záznam)
2012 Zítra (studentský film)
2011 Ruka
2010 Proměna (amatérský film)
2008 Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
Poslední plavky
1995 Valčík na uvítanou (TV film)
1993 Hotýlek v srdci Evropy
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
1989 Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)

TV seriály

2017 Fízlárna (TV seriál)
Operace (E06)
Nevěsta (E05)
Čára (E04)
další epizody (6)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Císařovna (E08)
2015 Pizza Boy (TV seriál)
Pepperoni (E04)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
2014 Clona (TV seriál)
Samá voda (E04)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Diskrétní odpad (S01E05)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Nevinné lži (TV seriál)
Klukovina (E05)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2002 Večery Analogonu (TV seriál)

Dokumentární

2011 31 konců/31 začátků
1992 Smrt Anežky Hrůzové (TV film)

TV pořady

2008 Detektor (TV pořad)
2005 Pošta pro tebe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace