Reklama

Reklama

SILVESTR 2001

(pořad)
Komedie / Hudební
Česko, 2001, 380 min

Režie:

Jiří Adamec

Účinkují:

Petr Novotný, Petr Rychlý, Bára Štěpánová, Dalibor Gondík, Adéla Gondíková, Karel Šíp, Jiřina Bohdalová, Josef Alois Náhlovský, Josef Mladý, Miloslav Šimek, Zuzana Bubílková, Michal Suchánek (více)

Obsahy(1)

Moderátoři P. Novotný, P. Rychlý, B. Štěpánová a A. A D. Gondíkovi nabídnou gejzír báječných nápadů, scének a písniček v největší televizní podívané roku 2001. V nejlepších scénkách roku 2001 se představí K. Šíp, J. Bohdalová, J. A. Náhlovský, J. Mladý, M. Šimek, Z. Bubílková, M. Suchánek, R. Genzer, I. Mládek a L. Plačková. Strhující hudební směs plnou duelů plných lásky, vášně i zrady zazpívají L. Bílá, K. Gott, M. Kocáb, M. Maxa, J. Suchý a další. V minimuzikálu Autosalon exceluje J. Bohdalová, P. Muk, R. Papoušek, J. A. Náhlovský a další. Romantické příběhy na trampské osadě interpretované skupinou Patrola ožijí v podání V. Postráneckého, L. Lipského, P. Novotného, B. Polozcka, P. Zedníčka, S. Skopala, D. Patrasové a dalších. Lechtivé vtipy P. Rychlého, neskutečné historky P. Novotného, scénky Gondíků, M. Maděriče a V. Upíra Krejčího. Největší hity I. Bartošové, J. Korna, H. Vondráčkové, skupin Děda Mládek Illegal Band, Maxim Turbulenc, Olympic, Rock n'roll Band Marcela Woodmanna, Yo Yo Band a další. (TV Telka)

(více)

Recenze (1)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Pořad jsem shlédla opětovně po 16-ti letech a byla jsem uchvácena. Ohromně mě to bavilo. Především malý Robert Papoušek. Dnes mám syna v podobném věku. Tak jsem ho hned volala, ať se jde podívat, když tam zpíval s těma třema holčičkama. ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama