foto

Lenka Zahradnická

  • nar. 1.6.1985 (34 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
2019 Případ dvou manželek (TV film)
2016 Sádra
Taxi 121
2015 Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2014 Hodinový manžel
2013 Blonďatá bestie v blázinci (divadelní záznam)
Obchodníci
Poslední odměna (studentský film)
2010 Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2008 Bez tváře (TV film)
Zaříkávačky (studentský film)
Šejdrem (TV film)
2007 Vratné lahve
2006 To horké léto v Marienbadu (TV film)

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Zlomená srdce (S02E35)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Nejsem ta pravá vrba (S02E28)
Návrat (S02E26)
Úlovek (S02E25)
další epizody (52)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Doktorka Kellerová (TV seriál)
Novomanžel (S02E07)
Sirotci (S02E04)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Fatální chyba (E26)
Šátek od šejka (E25)
Smím prosit? (E24)
další epizody (26)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Fantom z Jižáku (S01E02)
Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Mořský vánek (S01E08)
další epizody (10)
2013 Nejlepší trapasy (TV seriál)
Škoda lásky (TV seriál)
Mokré tričko (S01E05)
Helena (TV seriál)
Kde si jen půjčit? (S03E06)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Zločin a trest (E13)
Havaj (E12)
Uzavřená záležitost (E11)
další epizody (10)
Život je ples (TV seriál)
Nebe je modrý a zlatý (E16)
Podezření (E15)
V sedmém nebi (E14)
další epizody (10)
Trapasy (TV seriál)
Na stromě (S05E05)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Šok! (S02E16)
Bytové divadlo (S02E11)
Porod (S02E06)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyplouváme (E01)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Úmyslné nehody (S01E06)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Někdo musí být první (S04E14)
Zvládnu to sám! (S04E13)
Díky za všechno! (S04E12)
další epizody (44)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Záchranáři (E06)
Světla pasáže (TV seriál)
2006 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Nemotora (S03E03)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štědrý večer inženýra H. (S02E07)

Hudební videoklipy

2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2011 Planeta Yó (TV pořad)
Vrabci v hrsti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce